«Τσιγάρο στην ταράτσα» : Θεατρική παράσταση από τον “Αθέμιτο”

Η  Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου & Συνεργαζομένων – «ΑΘΕΜΙΤΟΣ» θα παρουσιάσει, την παράσταση «Τσιγάρο στην ταράτσα» του Καταλανού συγγραφέα Σέρτζι Μπελμπέλ.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Πορφυρογένειο Πολιτιστικό Κέντρο Αγριάς το Σάββατο και την Κυριακή, 18 – 19 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ. Επίσης στον χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Θεατρίνη» (πάρκο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως) στις 21-22-23 Μαΐου, ώρα 9.30 μ.μ..

Η υπόθεση

Στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη, όπου εδρεύει μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες του πλανήτη, μερικές γραμματείς, αλλά και ανώτερο προσωπικό, βγαίνουν για ‘να πάρουν αέρα’, αλλά στη πραγματικότητα για να καπνίσουν. Να καπνίσουν κρυφά, διότι η εταιρία απαγορεύει το κάπνισμα. Στην είσοδο της επιχείρησης γίνονται αυστηροί έλεγχοι, ώστε να μην εισέρχονται παράτυπα τσιγάρα. Υπάρχουν μάλιστα και ειδικοί «οσφρητές» για τον σκοπό αυτό, που είναι πρόθυμοι να ‘καρφώσουν’ κάθε παραβάτη στη Διεύθυνση προσωπικού.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, τα ανώνυμα άτομα, που επιδίδονται σ’ αυτή την απαγορευμένη συνήθεια, συνδέονται, διαιρούνται, συμπλέκονται σε καταστάσεις κωμικές και μάταιες, με σκηνικό πάντα, την ταράτσα και κατά βάθος γνωρίζουν καλά το κενό. Όχι αυτό που χάσκει μπροστά τους, αλλά αυτό πίσω τους, δηλαδή της πορείας και της ζωής τους…

Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Κοσμάς

Σκηνικά : Γιώργος Ταταριώτης

Ενδυματολογία : Εύα Ρίζου

Κομμώσεις – περούκες : STUDIO Ομορφιάς – Άννα Ντέλκου

Χορογραφία : Ζάννα Γαλιού

Φωτογραφίες : Πασχάλης Πασχαλόπουλος

Ηχογραφήσεις : POWER FM (Βασίλης Γαλανός)

Χειρισμός φωτισμού – ήχου : Διονάς Γιώργος

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) :

Δημήτρης Κωτσιάνης (Προγραμματιστής)

Κυριάκος Γεραμπίνης (Διευθυντής)

Ελευθερία Σαββάκη (ξανθιά Γραμματέας)

Αγγελικούλα Σταμοπούλου (κοκκινομάλλα Γραμματέας)

Μαρία Μπέτα (μελαχρινή Γραμματέας)

Τούλα Κεκάτου (καστανή Γραμματέας)

Ντόριαν Τάφα (κούριερ)

Λιάνα Τάταρη (Διευθύνουσα)

Η παράσταση διαρκεί 95΄(χωρίς διάλειμμα) είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 13 ετών.  Τηλέφωνα κρατήσεων : 24210-21992 (ώρες 10 – 2 μ.μ.) και 6974-059-270 (ώρες 6 – 9 μ.μ.).   Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την οικονομική αρωγή του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.