Βαλκανικοί αυτοσχεδιασμοί μάγεψαν στο όμορφο Θέατρο Αλώνι

Εξαιρετική η χθεσινοβραδινή μουσική εκδήλωση

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους καταξιωμένους μουσικούς, που προσέφεραν, μια μουσική πανδαισία στον όμορφο χώρο του Αλωνιού.

O Κώστας Θεοδώρου (κοντραμπασο κρουστά, φωνή) μεταξύ Έδεσσας και Μονάχου ξεκίνησε πίσω στις αρχές του ’90. Τότε ταξίδευε με ένα παλαιό βαν που είχε μετατρέψει σε μόνιμη κατοικία. Πέρασε πολλές πόλεις της κεντροδυτικής Ευρώπης παίζοντας μουσική αρχικά στο δρόμο και έπειτα σε συναυλίες και ηχογραφήσεις με μουσικούς που γνώριζε στην πορεία. Τα τελευταία χρόνια με τις δυσκολίες εντός των συνόρων,όχι μόνο τις οικονομικές, ένιωσε την επιθυμία της φυγής όχι για έναν καλύτερο κόσμο αλλά για μια νέα περιήγηση. Τα τελευταία χρόνια διάλεξε το Μόναχο ως βάση μια και είναι κάπου στο κέντρο του χάρτη της Ευρώπης και οι μετακινήσεις για συναυλίες γίνονται σχετικά εύκολα οδικώς. Συχνά πυκνά επιστρέφει στην Έδεσσα, πάλι οδικώς, και συνεχίζει τη δραστηριότητά του ως το νέο ταξίδι…

Ο Χάρης Λαμπράκης στο Νέυ,Ο Κυριάκος Ταπάκης στο Ούτι, Μαντόλα δημιούργησαν ένα τρίο μαζί με τον Θεοδώρου σε αυτοσχεδιασμούς που ταξίδεψαν μαγικά με θέα τον Παγασητικό. υπό την επήρεια της συγκεντρωτικής έκδοσης Μαύρο Δάσος του Εδεσσαίου ποιητή Μάρκου Μέσκου.

Το Θέατρο Αλώνι συνεχίζει στις 23 Αυγούστου με τον Προμηθέα Δεσμώτη Του Αισχύλου και στις 26 Αυγούστου στην μεγάλη πανσέληνο του Αυγούστου με μια σπάνια συναυλία ινδικής κλασσικής μουσικής και οργανωμένης πεζοπορίας γιαόσους ενδιαφέρονται να περπατήσουν και να γνωρίσουν την πανέμορφη φύση της περιοχής γύρω από το θέατρο.

Περισσοτερες πληροφορίες www.theatroaloni.gr, Γιώργος Τριανταφύλλου 6973339142

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.