Βαλτινός: Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ταμίλα Κουλίεβα μοιράστηκαν καθοριστικές στιγμές τους σε μία αποκαλυπτική συζήτηση στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης». Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τις πολυτάραχες και αντισυμβατικές ζωές τους.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός με άκρως ειλικρινή διάθεση θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια που τον ωρίμασαν απότομα, τον τρόπο που τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του και τόνισε ότι η υποκριτική αποτέλεσε τη μοναδική διέξοδο στα προβλήματά του. «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους και βρήκαν άλλους συντρόφους μετά από καιρό. Όταν είπα θέλω να γίνω ηθοποιός, βοηθός μου μυστικός ήταν μόνο η μητέρα και όχι ο πατριός μου. Έδωσα στη Νομική, φρόντισα να μην περάσω και ταυτόχρονα έκανα πρόβες για να περάσω στο Εθνικό Θέατρο» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου ήταν στην Αμερική. Όταν κατάλαβε ο πατέρας μου ότι το παιδί που έκανε ήταν αυτό, συγκινήθηκε πάρα πολύ που ο γόνος του, το γονίδιό του… Συγκλονίστηκε. Κι εγώ συγκινήθηκα, αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό και αντίθετο τρόπο… Γιατί κατάφερα να πείσω. Εκείνους που θες να πείσεις περισσότερο είναι τους γονείς που σε μεγάλωσαν. Και το αγόρι εκείνον που θέλει να πείσει περισσότερο είναι τον αρσενικό γονέα. Άσχετα αν δεν τον έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του. Εγώ γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρόνων. Τότε, ήρθε από την Αμερική και συναντηθήκαμε. Δεν μου ήταν τόσο ξένος, το DNA υπάρχει, στο βλέμμα, στον ήχο, στην επιδερμίδα, παντού…» είπε εμφανώς συγκινημένος ο πρωταγωνιστής.

Παράλληλα, περιέγραψε την καρμική γνωριμία με τη δημοσιογράφο σύζυγό του, τι είναι αυτό που έκανε έναν γάμο να αντέξει τριάντα χρόνια και πώς νιώθει ως πατέρας δύο αγοριών. Τέλος, αναφέρθηκε γιατί δεν έχει social media και τι πραγματικά πιστεύει γι’ αυτά.

Από την άλλη, η Ταμίλα Κουλίεβα εξήγησε πώς νιώθει που φέρει μέσα της δύο πολιτισμούς και θυμήθηκε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και τις δυσκολίες που ξεπέρασε. «Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο” από τους γονείς. Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε “μπράβο παιδί μου”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.