Βόλος: Παρουσίαση του βιβλίου «Ο παππούς δεν θα ψηφίσει φέτος»

Στην Κεντρική Βιβλιοθήκη αύριο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ασημένιας Σαράφη «Ο παππούς δεν θα ψηφίσει φέτος», θα γίνει στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Βόλου στο κτήριο Σπίρερ (Μικρασιατών 81), την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 19.30 μ.μ.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Δ/νση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με τη συνεργασία του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας και τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βίκυ Μαντζώρου (Φιλόλογος – Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας) και η συγγραφέας.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι: Κλεοπάτρα Μπατζούκη, Γιώργος Παπαδόπουλος, Άρτεμις Χατζηαποστολίδου. Το βίντεο που θα προβληθεί έχει επιμεληθεί ο Λευτέρης Πλαβός. Συντονίζει η Ροσσάνα Πώποτα (δημοσιογράφος).
Η Ασημένια Σαράφη γεννήθηκε το 1973. Μεγάλωσε στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στη Νεοελληνική Λογοτεχνία. Η μεταπτυχιακή διατριβή της εστιάζεται στη διαπλοκή μύθου και Ιστορίας στο πεζογραφικό έργο του Νίκου Μπακόλα. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση.
Έχουν κυκλοφορήσει τα βιβλία της:
– Το παράδοξο ταξίδι της εφηβείας της (Καστανιώτης 1998) – νουβέλα
– Platanus Orientalis. Οι διακλαδώσεις μιας ασυνήθιστης ιστορίας (Πατάκης 2003) – μυθιστόρημα
– Φεγγαράδα στο δέρμα (Πατάκης 2008) – διηγήματα (υποψήφιο για τα βραβεία του περιοδικού «Διαβάζω»)
– Αρόδο (Πατάκης 2011) – μυθιστόρημα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.