Ξεκινά η εβδομάδα μικρών βιβλιοπωλείων στον Βόλο- Οι εκδηλώσεις του βιβλιοπωλείου ΗΛΙΟΣ

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται στον Βόλο η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων και το βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΣ & οι εκδόσεις ΗΒΗ (Π. Μελά 25β & Ερμού) προσκαλούν όλους στον χώρο του σε μια πληθώρα εκδηλώσεων.

Ειδικότερα:

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου κι ώρα 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Τα παραμύθια και οι μύθοι στην Αλόννησο» του Αθ. Πάππου. Για τον συγγραφέα και τα παραμύθια θα μιλήσουν η Έρρικα Φλωρούς, εικαστικός και ο Χρήστος Αγιώτης, εκδότης. Παραμύθια θα αφηγηθεί η Μαρία Αισώπου.

Την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 8.00μμ θα γίνει η βιβλιοπαρουσίαση της δίγλωσσης ποιητικής συλλογής «Dylan Thomas – 31» από τα καλύτερα ποιήματα του μεγάλου Ουαλού ποιητή. Θα μιλήσουν η Ροσσάνα Πώποτα, Δημοσιογράφος, η Χρύσα Δραντάκη, Κοινωνιολόγος Τέχνης και ο Παναγιώτης Παπαδέλλης που έκανε την μετάφραση της συλλογής. Ποιήματα θα διαβάσει η Κατερίνα Αντωνακάκη και μουσική θα παίξουν ο Μιλτιάδης Μίλτος και η Κατερίνα Κασιμάτη.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 8.00μμ η συγγραφέας Άρτεμις Παπανδρέου θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες των βιβλίων της και θα γιορτάσει μαζί τους τα γενέθλιά της!

Την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 8.00μμ η Μαγδαληνή Θωμά , συγγραφέας και ο Γιώργος Σύρος, ιστορικός,  θα “γνωρίσουν” στο κοινό τα περιοδικά «Θέματα Λογοτεχνίας», «Τα ποιητικά» και «Στρατιωτική Ιστορία» των εκδ. Γκοβόστη που θα φιλοξενούνται στο βιβλιοπωλείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.