Ξεκίνησε η έκθεση ζωγραφικής του Χαράλαμπου Γάτου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ξεκίνησε την Παρασκευή 24/9/2021 στο Μουσείο Πόλης του Βόλου η έκθεση του εφέδρου αξιωματικού Χαράλαμπου Γάτου ο οποίος εκθέτει 10 έργα του με θέμα “Από το 1453 στο 1821”.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το απόγευμα στις 7.00μμ έγιναν με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον covid τα εγκαίνια της έκθεσης παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας και υπευθύνων του Μουσείου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον συνάδελφο μας Χαράλαμπο Γάτο για την προσφορά του αυτή που γίνεται στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και των 76 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου μας &.με μήνυμά του στα ΜΜΕ, στον τοπικό τύπο και στα μέλη του το Δ.Σ. προσκαλεί όλο το κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας να προσέλθει να παρακολουθήσει τη έκθεση. Υπενθυμίζουμε ότι μαζί σα θα πρέπει να έχετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και την ταυτότητά σας ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό pcr 72 ωρών ή αρνητικό rapidtest 48 ωρών επιδεικνύοντας το σχετικό παραστατικό. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών χρειάζεται αρνητικό selftest».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.