Ξεκινούν οι εγγραφές για τα μαθήματα Κρητικών χορών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου το Αρκάδι ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του ότι ξεκινούν οι εγγραφές για τα μαθήματα Κρητικών χορών. Θα λειτουργήσουν παιδικά τμήματα και ενηλίκων.
Η Κρητική Αδελφότητα Βόλου το «ΑΡΚΑΔΙ» είναι ένα από τα παλαιότερα πολιτιστικά σωματεία της Μαγνησίας καθώς γιορτάζει φέτος 100 χρόνια ζωής.
Είναι το σημείο αναφοράς των Κρητών της πόλης του Βόλου και όχι μόνο, καθώς έχει καταξιωθεί στην συνείδηση όσων ασχολούνται με τα θέματα της διατήρησης της μεγάλης πολιτιστικής παράδοσης της Κρήτης. Οι χοροί της Κρήτης θεωρούνται από τους πιο εκρηκτικούς και εντυπωσιακούς χορούς της Ελλάδας. Συνδυάζουν την δύναμη, την ομορφιά και την λεβεντιά. Ο Συρτός, ο Πεντοζάλης, ο Μαλεβιζιώτης και η Σούστα είναι οι πιο γνωστοί και διαδεδομένοι χοροί της Κρήτης.
Κάθε χρόνο η Αδελφότητα μας, συμμετέχει στο πολιτιστικό «γίγνεσθαι», διοργανώνοντας όμορφες τοπικές εκδηλώσεις, αλλά και συμμετέχοντας με τους χορευτές της σε πανελλήνιες και διεθνείς εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Σεβόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, ως διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, θα εφαρμόσουμε όλα τα πρωτόκολλα και τις συστάσεις τις πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού-covid 19 για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.
Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα: 6978773107, 6981783750,6944690948
Για την έναρξη των μαθημάτων θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.