Υποδέχτηκαν με θέρμη το νέο βιβλίο της Αρτέμιδος Παπανδρέου «Τοπία Θολών Οριζόντων»

Κατάμεστη από κόσμο ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park στον Βόλο στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αρτέμιδος Παπανδρέου με τίτλο «Τοπία Θολών Οριζόντων», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Η παρουσίαση διοργανώθηκε από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο «Ήλιος», χθες Τετάρτη 17 Απριλίου.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι: Αγγελική Θάνου, Πρώην Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής και Συγγραφέας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Δικηγόρος, πρώην Βουλευτής, πρώην Νομαρχιακή και Περιφερειακή Σύμβουλος και πρώην Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ και Εσωτερικών, Χριστίνα – Μαρία Λαμπροπούλου, Οικονομολόγος, Πρόεδρος 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου και Συγγραφέας.

Συντόνισε ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής.

Την εκδήλωση στήριξαν: Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Γυμνασίου Θηλέων Βόλου, ο 1οςΣοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου «Θέτις», η Ελληνική Μέριμνα Βόλου και οι DAUGHTERS OF PENELORE.

H υπόθεση

Σε μια Ελλάδα αλληλοσπαραγμού του Εμφυλίου, ένα αθώο παιχνίδι μιας δεκαπεντάχρονης μικρής στα δασωμένα βουνά των Αγράφων θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που την αλώνει ο πανικός, σβήνοντας για πάντα την ανέμελη ηρεμία των εφηβικών της χρόνων. Το μοίρασμα ενός βαρύ μυστικού και μια μητρική υπόσχεση στέκονται αφετηρία νέων πατημάτων ζωής. Μια λάθος συνάντηση με το χρόνο, όμως, ανατρέπει τα πάντα θολώνοντας τις συντεταγμένες της πορείας της μικρής ηρωίδας.

Νέα συναπαντήματα θα γεννήσουν θυμό, φόβο, αγωνία για το αύριο, μα και προσμονή για πτήσεις σε καινούργιους ορίζοντες, σε μια χώρα όπου η πολιτική ορίζει το μέλλον… Μήπως όμως αυτές οι απλωσιές του ουρανού είναι θολές στην πραγματικότητα; Μήπως παρασύρουν την ηρωίδα σ’ ένα κόσμο ψευτιάς κι επικινδυνότητας; Μήπως η χρυσόσκονη που τους σκεπάζει είναι ένα απατηλό τέχνασμα;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.