«Ζωή σαν Κινούμενο Σχέδιο» στο CineDoc

Τον Δεκέμβριο το CineDoc Βόλου επιστρέφει με σπουδαίες ταινίες. «Ζωή σαν Κινούμενο Σχέδιο/Life Animated| Roger Ross Williams | 92’ | Η.Π.Α 2016
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου. Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας. Επίσημο trailer: https://vimeo.com/294753212
Προβολή: Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ώρα 19.00, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η κα Σ. Χάλαρη, Πρόεδρος ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τις κ.κ. Π. Τσιγιάννη, Κοινωνική Λειτουργό και Συντονίστρια του ΚΔΑΠμεΑ Βόλου, και Ζ. Διακομή, Επιμορφώτρια Κεραμικής του ΚΔΑΠμεΑ Βόλου. Είσοδος ελεύθερη.
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ, φοιτητικό και ΑμεΑ: 4 ευρώ. Εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις για τις προβολές προπωλούνται στο κατάστημα «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86- Τ. Οικονομάκη), ημέρες και ώρες καταστημάτων, και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, μετά τις 18.30», αναφέρεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.