Έως τις 7 Οκτωβρίου 2015 δεκτές οι συμμετοχές στον διαγωνισμό καινοτομίας της Εθνικής

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει για 6η χρονιά τον ετήσιο Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας». Οι τέσσερις πρώτες ιδέες που θα βραβευθούν, θα λάβουν τα ποσά των €20.000, €10.000, €6.000 και €4.000 αντίστοιχα, ενώ θα τύχουν ευρείας προβολής. Επιπλέον, η Εθνική Τράπεζα θα υποστηρίξει την υλοποίηση επιλεγμένων προτάσεων, προτάσεων που έχουν διακριθεί μέσα από τις δράσεις του προγράμματος NBG Business Seeds (www.nbg.gr/nbgseeds).

Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι δημιουργοί των επιλεγμένων προτάσεων παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο, δράσεις στήριξης σε τεχνικές υποδομές σε συνεργασία με την Amazon και την Microsoft, δράσεις καθοδήγησης και φιλοξενίας σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον αμερικάνικο incubator 1776 καθώς και δράσεις καθοδήγησης σε συνεργασία με την Endeavor Greece και το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο.

Οι θεματικές ενότητες του 6ου Διαγωνισμού είναι:
1. Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα
2. Περιβάλλον και τεχνολογία
3. Πολιτισμός και τεχνολογία

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο κάθε θεματικής ενότητας, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για τον Διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στους Όρους Συμμετοχής του διαγωνισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr/ibank/innovation, καθώς επίσης και στο Facebook www.facebook.com/ibanknbg και στο youtube www.youtube.com/ibanknbg.

Η υποβολή των προτάσεων θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στις 15.00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.