Εν αναμονή νέων iPads στις 16 Οκτωβρίου

Τη φημολογία περί νέου event για λανσάρισμα προϊόντων στις 16 Οκτωβρίου επιβεβαίωσε η Apple, στέλνοντας προσκλήσεις σε δημοσιογράφους.
Οι προσκλήσεις έχουν tag line τη φράση «itʼs been way too long»- λίγο καιρό μετά την εκδήλωση όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια των iPhone 6, 6 Plus και του Apple Watch. Το event θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο Town Hall στα κεντρικά της εταιρείας στο Κουπερτίνο- μικρότερο χώρο από ό,τι το Flint Center όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει νέα iPads που διαθέτουν αισθητήρες αποτυπώματος Touch ID. Ο εν λόγω αισθητήρας, που πρωτοεμφανίστηκε στο iPhone 5S, αποτελεί βασικό στοιχείο του Apple Pay- του συστήματος mobile πληρωμών της εταιρείας.
Επίσης, είναι έντονη η φημολογία ότι το επόμενο iPad θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση Pro, με μεγαλύτερη οθόνη. Σημειώνεται ότι το iPad Air έχει οθόνη των 9,7 ιντσών, ενώ το iPad mini των 7,9. Το μεγαλύτερο iPad (πιθανώς στις 12,9 ίντσες) αναμένεται να απευθύνεται σε επαγγελματικούς χρήστες, καθώς και σε χρήστες που δημιουργούν υλικό στα tablets τους αντί να τα χρησιμοποιούν απλά για περιήγηση στο web, παιχνίδια και media.
Παράλληλα, θεωρείται ότι η Apple πιθανώς να ανακοινώσει ημερομηνία λανσαρίσματος για το Mac OS X 10.10 Yosemite, ή να επιδείξει νέα μοντέλα Mac Mini, MacBook Air και MacBook Pro. Ακόμη, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του Wired, κάτι ακόμα που θα μπορούσε να παρουσιαστεί θα ήταν ένα retina iMac των 27 ιντσών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.