Κάμερες βρεφικής παρακολούθησης μέσω Διαδικτύου από τη D-Link

Η D-Link παρουσίασε τέσσερις νέες κάμερες για την παρακολούθηση βρεφών εντός και εκτός σπιτιού. Οι γονείς μπορούν να βλέπουν, να μιλούν και να ακούν το μωρό μέσω Διαδικτύου.

Τα νέα μοντέλα είναι
DCS-800L EyeOn™ Baby Monitor Junior,
DCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus,
DCS-825L EyeOn™ Baby Monitor και
DCS-855L EyeOn™ Baby Monitor HD 360
Σχεδιασμένες για να είναι εύκολες στην εγκατάσταση και τη χρήση τους, οι κάμερες της D-Link φέρνουν εικόνα και ήχο στην εφαρμογή mydlink Baby mobile για χρήση στο σπίτι ή οπουδήποτε υπάρχει ίντερνετ.

Ο γονέας ειδοποιείται για τυχόν απότομες κινήσεις και θορύβους. Η επικοινωνία ήχου είναι αμφίδρομη και η D-Link υπόσχεται «ασφαλή σύνδεση μεταξύ της κάμερας και του smartphone ή του tablet». Ο γονιός μπορεί να μιλήσει στο μωρό από το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, ώστε η παρηγορητική και οικεία της φωνή να το βοηθήσει να ξανακοιμηθεί.

Επίσης, οι κάμερες περιλαμβάνουν ενσωματωμένα νανουρίσματα, ενώ οι περισσότερες από αυτές περιλαμβάνουν και θύρα microSD, στην οποία οι γονείς μπορούν να αποθηκεύουν αγαπημένα νανουρίσματα ή παραμύθια του μωρού τους.

Η εικόνα είναι υψηλής ευκρίνειας χάρη στον αισθητήρα κάμερας. Η λήψη νυχτερινής όρασης ενεργοποιείται αυτόματα όταν χαμηλώνει ο φωτισμός δωματίου, ώστε να παρακολουθείται το παιδί καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Ο αισθητήρας κίνησης και ήχου ανιχνεύει απότομες κινήσεις και δυνατούς ήχους, όπως το κλάμα, και αυτόματα στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό ή tablet ή και email. Εκ των ων ουκ άνευ, η δυνατότητα εγγραφής βίντεο και φωτογραφιών στην κάρτα μνήμης MicroSD.

Οι φορητές αυτές κάμερες μεταμορφώνουν το smartphone σε ένα ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα βρεφικής παρακολούθησης. Ακόμη κι όταν ο γονιός βρίσκεται στην δουλειά, μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα ασύρματα, και να ελέγξει το μωρό του, κάνοντας zoom in και zoom out με ευκολία, να του μιλήσει ή να επιλέξει να παίξει ένα από τα νανουρίσματα για να το ηρεμήσει. Για πλήρη ευελιξία, οι κάμερες βρεφικής παρακολούθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν φορητή λύση, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να την παίρνουν μαζί τους στις διακοπές, αλλά και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο Internet.

Οι κάμερες DCS-800L EyeOn™ Baby Monitor Junior, DCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus, DCS-825L EyeOn™ Baby Monitor και DCS-855L EyeOn™ Baby Monitor HD 360 διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά «σε προσιτές τιμές», σημειώνει η εταιρεία. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.dlink.com/gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.