Κατάστημα με 3D printed προϊόντα από το Amazon

Το λανσάρισμα του 3D Printed Products store ανακοίνωσε το Amazon, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους πελάτες του να «γίνουν designers».
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο εν λόγω κατάστημα οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε πάνω από 200 μοναδικά print-on-demand προϊόντα – κοσμήματα, διακοσμητικά κλπ- τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις τους (υλικό, μέγεθος, στυλ, χρώμα, επιγραφές κ.α.).
«Το νέο κατάστημα είναι ένας από τους μεγαλύτερους online προορισμούς όπου μπορεί να ανακαλύψει κανείς 3D printed προϊόντα, με εύχρηστα εργαλεία αναζήτησης, διαδραστική λειτουργία 3D preview και ένα product personalization widget. Ξεκινώντας, οι πελάτες θα βρουν μία μεγάλη γκάμα αντικειμένων όπου μπορεί να περιηγηθεί, η οποία περιλαμβάνει κοσμήματα, παιχνίδια, διακοσμητικά σπιτιού και αξεσουάρ μόδας» αναφέρεται σχετικά.
Κατά την Πέτρα Σίντλερ- Κάρτερ, διευθύντρια του Amazon Marketplace Sales, η εμφάνιση του 3D Printed Products store σηματοδοτεί την αρχή μίας αλλαγής στα online καταστήματα λιανικής, όσον αφορά στο ότι οι διαδικασίες κατασκευής μπορούν να καταστούν πιο ευέλικτες, με στόχο μια καλύτερη εμπειρία πελάτη. «Οι πωλητές, σε συνεργασία με designers και κατασκευαστές, μπορούν να παρέχουν πιο δυναμικά ευρετήρια στους πελάτες με στόχο την εξατομίκευση και τη δημιουργία πραγματικά δικών τους προϊόντων» σημείωσε σχετικά.
Από πλευράς της, η Νάνσι Λιανγκ, συνιδρύτρια της Mixee Labs, δήλωσε ότι το personalization widget δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν κάτι «μοναδικό» μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς να ξέρουν πώς να δημιουργούν 3D μοντέλα. «Μία πλατφόρμα product personalization στο Amazon έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει ένα app store για τον πραγματικό, φυσικό κόσμο» ανέφερε σχετικά.
Το κατάστημα θα χρησιμοποιεί εύκολα στην χρήση σχεδιαστικά templates για να μπορούν οι πελάτες να διαμορφώνουν κατά τις προτιμήσεις τους τα αντικείμενα που δημιουργούν και δυνατότητα 3D preview, που θα περιλαμβάνει την περιστροφή ενός μοντέλου κατά 360 μοίρες για να μπορούν να δουν τα δημιουργήματά τους από κάθε γωνία. Μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, το αντικείμενο εκτυπώνεται on-demand από κάποιον κατασκευαστή και αποστέλλεται στον πελάτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.