Στους Ολυμπιακούς μέσω Virtual Reality, η έκπληξη της χορηγού Samsung

Το πρώτο παγκοσμίως περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας για live streaming παρουσίασε η Samsung, ως υπερήφανος υποστηρικτής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κατά την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2016 στο Λιλεχάμερ.

Η Samsung Electronics αποτελεί τον παγκόσμιο χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (Εξοπλισμός).

Αυτή η πρώτη στο είδος της, δυναμική και καινοτόμα εμπειρία σε πραγματικό χρόνο αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Samsung για ενίσχυση της εμπειρίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Το live streaming παρουσίασε καθηλωτικές στιγμές από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, την Παρέλαση των Εθνών και άλλες εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Τελετής Έναρξης.

Συνδέοντας τα Galaxy smartphone με το Gear VR και μπαίνοντας στο Olympic.org για απευθείας σύνδεση με τη VR εμπειρία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, τόσο εκείνοι που βρέθηκαν στα Samsung Galaxy Studios στο Λιλεχάμερ και στο Samsung Experience Store στο CC-Vest στο Όσλο της Νορβηγίας, όσο και οι fans από όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν με μοναδικό τρόπο την Τελετή Έναρξης και να νιώσουν την ενέργεια του κόσμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.