Απευθείας μετάδοση της Eurovision από το YouTube

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 20:00, ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube –

https://www.youtube.com/user/eurovision.

Οι θαυμαστές της διοργάνωσης μπορούν να «συναντηθούν» με εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο αφού συντονιστούν από οποιαδήποτε συσκευή, για να παρακολουθήσουν τις 42 χώρες να διαγωνίζονται σε αυτήν τη φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση. Έπειτα την απευθείας σύνδεση, οι ερμηνείες των καλλιτεχνών θα είναι διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Στο κανάλι υπάρχει ήδη πλούσιο περιεχόμενο: αποκλειστικά βίντεο, παρουσιάσεις των συμμετεχόντων, πρόβες, τις ερμηνείες του ημιτελικού, τα παρασκήνια και άλλα.

Ανάμεσα στους νικητές της Eurovision, η Celine Dion (νικήτρια του 1988) είναι η πιο δημοφιλής στο YouTube μέχρι και σήμερα. Με το σύνολο των προβολών (σε παγκόσμιο επίπεδο) των μουσικών με ανάλογο περιεχόμενο στο YouTube από το 2014, ακολουθούν οι ABBA (1974), Sertab Erener (2003), Dima Bilan (2008) και Lena (2010).

Για το κανάλι της Eurovision, οι 5 χώρες που βλέπουν περισσότερο την διοργάνωση (με κριτήριο τον χρόνο παρακολούθησης) είναι η Γερμανία, η Πολωνία, η Ρωσία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι συμμετέχοντες εκτός Ευρώπης, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι πρώτες σε χρόνο παρακολούθησης (14η στην κατάταξη στην ιστορία της Eurovision).

Η περυσινή απευθείας μετάδοση του Μεγάλου Τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision παρακολουθήθηκε από σχεδόν 2 εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο μεγάλος τελικός του 2016 ήταν η 3η μεγαλύτερη μουσική απευθείας μετάδοση στην πλατφόρμα του YouTube, από το κορυφαίο κοινό που παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του γεγονότος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.