Από 25-27 Οκτωβρίου η 2η Συνάντηση Ισραήλ – Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2016 η 2η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και τις Βιο-Νανοεπιστήμες που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ (ΙΗΔΛ) του Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΤΕ), σε συνεργασία με τους Ισραηλινούς Φορείς Ben-Gurion University of the Negev και Weizmann Institute of Science.

Στόχος της συνάντησης είναι η προώθηση των πρόσφατων εξελίξεων της Νανοτεχνολογίας και Βιονανοτεχνολογίας στις δύο χώρες με ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες. Συγκεκριμένα η συνάντηση αφορά την ενίσχυση των σχέσεων και αλληλοεπιδράσεων ανάμεσα στις επιστημονικές κοινότητες της Ελλάδας και του Ισραήλ μέσω Επισκέψεων για Ερευνητικά Εργα, Ημερίδων, Σεμιναρίων, Συνεδρίων και Θερινών Σχολείων.

Η οργανωτική επιτροπή από ελληνικής πλευράς αποτελείται από τους κ. Σ. Αναστασιάδη, Ε. Στρατάκη και Α. Μητράκη, του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ-ΙΗΔΛ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), ενώ από ισραηλινής πλευράς συμμετέχουν οι κ. Maya Bar Sadan απο το Ben-Gurion University of the Negev και Reshef Tenne, από το Weizmann Institute of Science.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς (http://www.iesl.forth.gr/conferences/ignbn2016/).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.