Apple iPhone: Ετοιμάζεται αναδιπλούμενο μοντέλο για το 2020;

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPhone, το οποίο θα λανσάρει το 2020, σύμφωνα με τον Wamsi Mohan, αναλυτή της Bank of America Merill Lynch. Ο Mohan, ύστερα από συναντήσεις με προμηθευτές της Apple στην Ασία έγραψε σε έκθεση ότι τα iPhone που θα παρουσιαστούν το Φθινόπωρο δεν θα είναι πολύ διαφορετικά, εκτός ενδεχομένως από το μέγεθος.

Όμως, η εταιρεία συνεργάζεται με εταιρείες στην Ασία για την ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου iPhone, που ενδεχομένως να λειτουργεί και σαν tablet. Ήδη είχε ακουστεί ότι η Apple εργάζεται κι αυτή σε κάποιο αναδιπλούμενο μοντέλο, λόγω μιας πατέντας που είχε έρθει στη δημοσιότητα. Όμως πλέον, γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο και από προμηθευτές.

Φυσικά, ένα αναδιπλούμενο smartphone ήδη ακούγεται εδώ και καιρό από διάφορες εταιρείες. Η Samsung ετοιμάζει το Galaxy X (ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί) το οποίο αναμενόταν φέτος, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μάλλον δεν θα το δούμε πριν το 2019. Επίσης και η Lenovo έχει επιδείξει το πρωτότυπο του Lenovo Folio. Ταυτόχρονα και η LG έχει επιδείξει μια αντίστοιχη πατέντα και μάλιστα είχε ακουστεί ότι η LG θα συνεργαστεί με την Apple για την ανάπτυξη OLED οθονών για το αναδιπλούμενο iPhone.

Μέχρι στιγμής, το πιο κοντινό smartphone που έχουμε δει σε αναδιπλούμενο είναι το ZTE Axon M. H Apple δεν έχει ακόμη σχολιάσει την έκθεση του Mohan.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.