Crescent Bay: Νέο πρωτότυπο σετ εικονικής πραγματικότητας από την Oculus

Λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πρωτότυπο σετ εικονικής πραγματικότητάς της αποκάλυψε η Oculus στο πλαίσιο της πρώτης της συνδιάσκεψης για developers, Oculus Connect.
Όπως σημειώνεται στο blog της εταιρείας, το Crescent Bay αποτελεί το πιο πρόσφατο πρωτότυπο headset στο «μονοπάτι» για την καταναλωτική έκδοση του διάσημου Oculus Rift – που θεωρείται από πολλούς ότι θα φέρει την «επανάσταση» της εικονικής πραγματικότητας.
Το Crescent Bay διαθέτει νέα τεχνολογία οθόνης, head tracking 360 μοιρών, αυξημένη έκταση παρακολούθησης θέσης, μειωμένο βάρος, βελτιωμένη εργονομία και ενσωματωμένο audio υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία κάνει λόγο για «επίπεδο παρουσίας» κατά πολύ ανώτερο σε σχέση με αυτά που είχαν επιτευχθεί στην προηγούμενη έκδοση (DK2).
Πέρα από το νέο hardware, η εταιρεία δημιούργησε νέο demo content (Crescent Bay Experiences», το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά στο πλαίσιο του Oculus Connect, για την επίδειξη της έκτασης της εμπειρίας VR «που μπορείτε να περιμένετε να δείτε να ζωντανεύει σε gaming, ταινίες και παραπέρα».
Όπως σημειώνει η εταιρεία πάντως, «πρόκειται για εξαιρετικά πρώιμο hardware. Υπάρχουν ακόμα πολλές τεχνικές προκλήσεις που πρέπει να επιλύσουμε για το καταναλωτικό Rift, αλλά το Crescent Bay είναι πραγματικά το καλύτερο headset εικονικής πραγματικότητας που έχουμε κατασκευάσει ποτέ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.