Διαρροή εικόνων του Samsung Galaxy S9 μέσω εφαρμογής της ίδιας της εταιρείας

Εικόνες του επερχόμενου Samsung Galaxy S9 διέρρευσαν μέσω εφαρμογής που κυκλοφόρησε από την ίδια την κορεατική εταιρεία.

Όπως αναφέρει το BBC, οι εικόνες ανακαλύφθηκαν μέσω «χακαρίσματος» του Unpacked 2018, προγράμματος το οποίο η Samsung ζήτησε από τους προσκεκλημένους στο λανσάρισμα της συσκευής στη Βαρκελώνη την Κυριακή (όπου λαμβάνει χώρα το Mobile World Congress) να κατεβάσουν.

Η αποκάλυψη αυτή επιβεβαιώνει λεπτομέρειες που είχαν γίνει γνωστές από προηγούμενες διαφορές σχετικά με το Galaxy S9.

Oι εικόνες ενός computer-generated μοντέλου του τηλεφώνου φαίνονται να δημιουργήθηκαν για να παρέχουν μια augmented reality εμπειρία στο press event της εταιρείας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα XDA Developers. Η σελίδα ήταν η πρώτη που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, οι οποίες, όπως αναφέρθηκε προήλθαν από έναν ανώνυμο χρήστη του Reddit που μπόρεσε να «πειράξει» την έκδοση της εφαρμογής για Android και να «ξεγελάσει» τη Samsung ώστε να διαμοιραστεί τις εικόνες.

Η διαρροή επιβεβαιώνει πως η συσκευή μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό της, Galaxy S8, με κάποιες μικρές αλλαγές, περιλαμβανομένου του σαρωτή αποτυπώματος, που έχει μεταφερθεί κάτω από την οπίσθια κάμερα.

Εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε πως δεν σχολιάζει φημολογίες ή εικασίες.

Σημειώνεται πως το λανσάρισμα της συσκευής αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο του φετινού MWC, που διαρκεί ως την 1η Μαρτίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.