«Diva» ο Έλον Μασκ – «Τέλος τα αυτόγραφα, δεν θα υπογράψω ποτέ ξανά»

Ο Έλον Μασκ δεν θα ξαναδώσει αυτόγραφα, όπως δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους και παπαράτσι έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλες της Ουάσινγκτον, «γειώνοντάς τους» στην προσπάθειά τους να του αποσπάσουν μια δήλωση.

Την ώρα που ο ισχυρός άνδρας της Tesla και του Twitter, Έλον Μασκ, έβγαινε από το αεροδρόμιο, ένα «σμήνος» δημοσιογράφων και παπαράτσι προσπάθησε να τον πλησιάσει και να του πάρει μια δήλωση, όχι αυτόγραφο.

Παρά τις παρακλήσεις τους, με κάποιους από αυτούς να του λένε «μα κύριε, είναι Χριστούγεννα», ο Έλον Μασκ ακούγεται να απαντά «συγγνώμη παιδιά, τέλος τα αυτόγραφα» ενώ όταν τον ρώτησε κάποιος «εννοείται για πάντα;», ο μεγιστάνας απάντησε «ναι, για πάντα».

Η στιγμή απαθανατίστηκε από δημοσιογράφο του ΤΜΖ και αποκαλύπτει την «τσιγκούνικη» συμπεριφορά του Έλον Μασκ προς τους εργαζόμενους των media.

Βέβαια, κάποιοι τον… δικαιολόγησαν, λέγοντας ότι το κύρος του ως celebrity έχει δεκαπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια και ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απασχολημένος, οπότε δεν έχει χρόνο για αυτόγραφα.

Άλλωστε, οι αντιδράσεις για τον τρόπο που διαχειρίζεται και ηγείται του Twitter και τα σχόλια εις βάρος του, μάλλον τον έχουν αναγκάσει να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τις κάμερες, για να αποφύγει και πιθανές δύσκολες ερωτήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.