Φυσικό αέριο με… αποτύπωμα μέλλοντος

Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, εγκαινίασε το πρωί του Σαββάτου τον ιδιωτικό σταθμό CNG Θεσσαλίας με έδρα την Λάρισα που ανήκει στο Όμιλο Σούρλα. Πρόκειται για τον πρώτο ανεξάρτητο σταθμό φυσικού αερίου στη Ελλάδα.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο βουλευτής της Ν.Δ Χρήστος Κέλλας, ο Πρόεδρος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Βενέτιος Μπούρας, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδας Μπακούρας, ο Αντιδημαρχία Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Μαβίδης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Απόστολος Σουρλατζής.

Ο κ. Φάμελλος μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στα εγκαίνια του σταθμού τόνισε ότι “το Φυσικό Αέριο, συμβάλλει στην ανάπτυξη με το μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Μαζί με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι το ενεργειακό μέλλον για την χώρας”.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, μετη σειρά του, στάθηκε στο πόσο το Φυσικό Αέριο θα μειώσει το κόστος παραγωγής στο αγροτικό τομέα και ιδιαίτερα στα θερμοκήπια που άρχισαν να το χρησιμοποιούν.Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεναγήθηκε στιςεγκαταστάσεις της νέας επιχείρησης,ενώ συμβολικά εφοδίασε και το πρώτο αυτοκίνητο στη Λάρισα με Φυσικό Αέριο.

Στη συνέχεια προήδρευσε συσκέψεως με δημάρχους του νομού Λάρισας.

Πηγή: larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.