H Microsoft παρουσιάζει το μικρότερο σε μέγεθος Xbox της

Αρκετές ειδήσεις έρχονται από το στρατόπεδο της Microsoft, ειδικά όσον αφορά στην κυκλοφορία του Xbox Series S.

To Xbox Series S θα είναι η μικρότερη σε μέγεθος κονσόλα που έχει παρουσιάσει η εταιρεία, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε προσιτή τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 300 ευρώ, καθιστώντας την αρκούντως προσιτή, χωρίς από την άλλη μεριά να γίνονται πολλοί συμβιβασμοί σε θέματα απόδοσης. Οι φήμες γύρω από την ενδεχόμενη παρουσίαση μίας κονσόλας με συμπαγείς διαστάσεις από την Microsoft υπήρχαν σε κυκλοφορία εδώ και καιρό, αλλά τώρα παίρνουν σάρκα και οστά, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.

To Xbox Series S θα δίνει έμφαση στον ευέλικτο χαρακτήρα και το προσιτό κόστος, αλλά είναι προφανές ότι δεν θα προσφέρει τις επιδόσεις που θα βρει ένας gamer στο Xbox Series X, το οποίο είναι και το πιο ισχυρό μοντέλο. Αναφορικά με το Xbox Series S δεν δόθηκε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κάνει την εμφάνισή του στις αγορές, αλλά οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι θα αρχίσει να πωλείται στις 10 Νοεμβρίου 2020, αρχής γενομένης από τις ΗΠΑ.

Ένα από τα ζητήματα που φέρνει στο προσκήνιο η Microsoft για το Xbox Series S, πέρα από το μικρό του μέγεθος, είναι ότι θα φορτώνει πολύ γρήγορα όλα τα παιχνίδια, θα έχει πολύ καλή απόδοση στα γραφικά, ενώ η Microsoft σημειώνει στο επίσημο βίντεο παρουσίασης της κονσόλας ότι η συσκευή αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή αρχείων multimedia. Στο εσωτερικό της θα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος SSD, με συνολική χωρητικότητα 512 GB.

Το ισχυρότερο Xbox Series X θα είναι το μοντέλο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων κινούνται με γνώμονα την υψηλή απόδοση στο gaming, ενώ οι περισσότερες πληροφορίες για αυτό συγκλίνουν ως προς το ότι η τελική τιμή του δεν θα ξεπερνά τα 499 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.