H Samsung έρχεται να λύσει ένα καθημερινό πρόβλημα της ένδυσης

Το Samsung AirDresser είναι μια συσκευή όλα σε ένα, η οποία συνδυάζει με έξυπνο τρόπο τις λειτουργίες του καθορισμού και της προετοιμασίας των ρούχων, αλλά και ενός καθρέφτη.

Εξωτερικά, το Samsung AirDresser μπορεί να βρει τη θέση του σε ένα σπίτι ως ένας καθρέφτης, κρύβοντας πίσω από τη γυάλινη επιφάνεια τα ρούχα που ετοιμάζει για εσάς. Πίσω από τον καθρέφτη υπάρχει ένα σύστημα καθαρισμού και προετοιμασίας των ρούχων. Το σύστημα αφαιρεί από τα ρούχα τη σκόνη, τους ρύπους, τις δυσάρεστες οσμές και τα μικροσωματίδια της σκόνης. Δεν είναι ένα πλυντήριο, ούτε στεγνωτήριο, αλλά μπορεί να φρεσκάρει τα ρούχα σας προκειμένου να φαίνεστε φρέσκοι και καλοσιδερωμένοι.

Το Samsung AirDresser συνοδεύεται από την εφαρμογή My Closet, μέσω της οποίας μπορεί να προγραμματίζει κανείς τις διαδικασίες καθαρισμού που αναλαμβάνει η συσκευή, με δέκα διαφορετικές διαμορφώσεις τη φορά, ανάλογα με τα ρούχα που επιλέγει κανείς να τοποθετήσει μέσα του. Η κατηγοριοποίηση των λειτουργιών του Samsung AirDresser γίνεται με βάση το είδος του υφάσματος των ρούχων.

Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η Samsung παρουσιάζει έναν έξυπνο καθρέφτη, αφού και στο παρελθόν έχει δείξει πώς μπορούν να ενσωματωθούν οι συσκευές αυτές σε κομμωτήρια. Η διαφορά εδώ είναι ότι η εν λόγω καινοτομία έρχεται να συνδυαστεί με μία λύση φροντίδας των ρούχων. O καθαρισμός γίνεται με τον ατμό και υπόσχεται πολύ καλά αποτελέσματα.

Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν αυτή η διάταξη θα έχει βέλτιστα αποτελέσματα, αφού η Samsung παρουσίασε το AirDresser ως μία καινοτομία στην έκθεση IFA στο Βερολίνο. Μένει να φανεί εάν θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε πραγματικές συνθήκες καθημερινής χρήσης. Ένα άλλο στοιχείο που δεν έγινε γνωστό είναι το πού θα γίνει διαθέσιμο το Samsung AirDresser, καθώς και η τιμή με την οποία θα διατεθεί στις αγορές. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ακριβό, καθώς απευθύνεται σε μία premium αγορά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.