H Vodafone με αξεπέραστες ταχύτητες mobile internet και στο εξωτερικό

Προσφέρει επίσης έως και 55% χαμηλότερες χρεώσεις roaming στην Ευρώπη

Η Vodafone, η μόνη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που παρέχει ταχύτητες 4G και στο εξωτερικό και 3G σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν αξεπέραστη εμπειρία mobile internet και να επικοινωνούν ελεύθερα με νέες, μειωμένες χρεώσεις. Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου 2014 μειώνονται οι βασικές χρεώσεις περιαγωγής στην Ευρώπη, κατά 21% για τις κλήσεις, 25% για την αποστολή sms και κατά 55% για χρήση Internet.

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Postpay Senior Manager στη Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία mobile internet, όπου και αν βρίσκονται, παρέχοντας γρήγορες ταχύτητες 3G σε 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, περισσότερες από κάθε άλλο πάροχο κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, είμαστε περήφανοι που πρώτη και μόνο η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να σερφάρουν και στο εξωτερικό με ταχύτητες 4G».

Επιπλέον, η πρωτοποριακή υπηρεσία Vodafone Πας Παντού, που πρώτη η Vodafone προσέφερε στους συνδρομητές της, παρέχει ξέγνοιαστη επικοινωνία και στο εξωτερικό, με μια μικρή ημερήσια χρέωση. Συγκριμένα, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας και τα ΜΒ του προγράμματός τους για να μιλάνε και να σερφάρουν στο Internet ξέγνοιαστα, όπου και αν βρίσκονται στην Ευρώπη, μόνο με €4,99/ημέρα.

Το δίκτυο 4G της Vodafone λειτουργεί ήδη σε 7 χώρες στην Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ολλανδία, και επεκτείνεται διαρκώς με σκοπό να καλύψει σύντομα και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/portal/roaming

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.