HONOR 9X: Έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε τιμή κάτω από 300 ευρώ

Το HONOR 9X συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας, που έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό για τις συσκευές της που συνδυάζουν μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, διατηρώντας τις τιμές τους σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα. Με το HONOR 9X αυτή η παράδοση συνεχίζεται με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο, καθώς το νέο smartphone αποτελεί το μοναδικό smartphone της αγοράς που φέρνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά με την τιμή του να κινείται χαμηλότερα από τα 300 ευρώ.

Pop-up selfie κάμερα
Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του HONOR 9X είναι αναμφίβολα η pop-up selfie κάμερα. Κρυμμένη στο εσωτερικό της συσκευής όσο δεν χρησιμοποιείται, η κάμερα αναδύεται αυτόματα σε 1 μόλις δευτερόλεπτο μετά την ενεργοποίησή της, παίρνοντας τη θέση της σαν περισκόπιο, πάνω από την οθόνη της συσκευής. Επιπρόσθετα, για την καλύτερη προστασία της, ακόμα και αν το HONOR 9X σου γλιστρήσει από το χέρι, οι αισθητήρες του αναγνωρίζουν την πτώση, ενεργοποιώντας την αυτόματη απόκρυψή της, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της πρόσκρουσης στο έδαφος.

Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες νυχτερινής λήψης που διαθέτει το HONOR 9X έρχεται επίσης να σου αποδείξει ότι δεν χρειάζεσαι το ιδανικό φως για να πετύχεις μια καλή φωτογραφία. Εξίσου καλό είναι και το αποτέλεσμα και με το λιγοστό νυχτερινό φως, καθώς σε αυτές τις συνθήκες το HONOR 9X τραβά μια σειρά φωτογραφιών, τις οποίες συνθέτει αυτόματα, για να σου δώσει τη μία, τελική εικόνα που ήθελες.

To ΗΟΝΟR 9X διαθέτει ισχυρό, οκταπύρηνο επεξεργαστή, πλούσια μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο, ενώ η μεγάλη μπαταρία του, χωρητικότητας 4.000mAh, εξασφαλίζει πολύ υψηλά επίπεδα αυτονομίας.

Το HONOR 9X θα κυκλοφορήσει σε τρία μοντέρνα χρώματα (Midnight Black / Sapphire Blue / Ultra Violet) και η είσοδός του στην ελληνική αγορά αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.