Η Canon ανανεώνει την οικογένεια καμερών PowerShot G

Νέα μοντέλα προσθέτει η Canon στο portfolio compact καμερών της, με τις PowerShot G5 X Mark II και PowerShot G7 X Mark III.

Η λογική πίσω από τα νέα μοντέλα είναι να προσφέρεται ένα μίγμα απόδοσης και φορητού χαρακτήρα, με μεγάλο αισθητήρα για φωτογραφίσεις κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού. Τα νέα μοντέλα της Canon προσφέρουν υψηλής ταχύτητας συνεχόμενες λήψεις και δυνατότητα βιντεοσκόπησης 4Κ. Οι δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια PowerShot απευθύνονται τόσο σε δημιουργούς περιεχομένου και vloggers όσο και σε ενθουσιώδεις φωτογράφους που θέλουν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τις τεχνικές τους δεξιότητες.

Η Canon PowerShot G5 X Mark II διαθέτει ένα νέο φακό 5x f/1.8-2.8 και αναδυόμενο “pop-up” EVF, ιδανικό για ένθερμους φωτογράφους που χρειάζονται μια ελαφριά, αλλά ισχυρή μηχανή για ταξίδια. Παράλληλα, η PowerShot G7 X Mark III διαθέτει φακό ζουμ 4,2x f/1.8 – 2.8 και είσοδο μικροφώνου 3,5mm, παρέχοντας στους δημιουργούς περιεχομένου και στους επίδοξους vloggers, τη δυνατότητα δημιουργία βίντεο που θα μπορούν να ανέβουν άμεσα στο Διαδίκτυο.

Με βάρος μόλις 340 και 304 γραμμάρια αντίστοιχα, τόσο η PowerShot G5 X Mark II όσο και η PowerShot G7 X Mark III αξιοποιούν τις δυνατότητες του επεξεργαστή εικόνας Canon DIGIC 8 για να πετύχουν υψηλή απόδοση λήψης από μια κάμερα τσέπης. Χάρη στον αισθητήρα τύπου 1.0 stacked, με ανάλυση 20,1 Megapixel, αμφότερα τα μοντέλα επιτυγχάνουν απίθανη ποιότητα εικόνας και έντονα χρώματα για φωτογραφίες και βίντεο 4K. Χρησιμοποιώντας το φορμά CR3 RAW, οι νέες προσθήκες στη σειρά Canon G διαθέτουν ένα μεγάλο δυναμικό εύρος, που υποστηρίζεται πλήρως από το λογισμικό Canon Digital Photo Professional (DPP) και από δημοφιλή προγράμματα ψηφιακής εμφάνισης φωτογραφίας τρίτων κατασκευαστών, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία κατά το post-production.

Η PowerShot G5 X Mark II είναι εφοδιασμένη με φακό ζουμ 5x, προσφέρει ταχύτητα διαφράγματος f/1.8-2.8, καθιστώντας το συγκεκριμένο μοντέλο ιδανικό για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, ενώ η PowerShot G7 X Mark III διαθέτει φακό με ζουμ 4,2x και f/1.8-2.8 που διευκολύνει τους vloggers, οι οποίοι βιντεοσκοπούν σε διάφορες τοποθεσίες και συνθήκες, σε υψηλή ανάλυση, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.