Η νέα σειρά Galaxy Note 10 της Samsung θα αποτελείται από 4 μοντέλα

Οι πλέον πρόσφατες αναλύσεις θεωρούν δεδομένο ότι η Samsung θα προχωρήσει τον προσεχή Αύγουστο στο λανσάρισμα της νέας σειράς Galaxy Note 10, που θα αποτελείται από δύο μοντέλα.

Η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι πλέον η Samsung θα λανσάρει ένα βασικό μοντέλο και ένα ακόμη με μικρότερη διαγώνιο οθόνης, ακολουθώντας το μάλλον επιτυχημένο παράδειγμα του Galaxy S10e, τρίτου βασικού μέλους της οικογένειας S10. Παρά το γεγονός ότι επίσημα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί είναι ενδεικτικό της θετικής πορείας ότι την πρώτη ημέρα διαθεσιμότητας της σειράς S10 οι παραδόσεις ήταν κατά 120% σε σχέση με την σειρά Galaxy S9.

Ωστόσο, νεότερα δημοσιεύματα από την κορεατική χερσόνησο θέλουν την Samsung να κινείται προς την λογική όχι των δύο μοντέλων για την σειρά Galaxy Note 10, αλλά των τεσσάρων. Προφανώς η επιλογή σχετίζεται με τα επερχόμενα δίκτυα 5G, με τα δύο πρόσθετα μοντέλα να καλύπτουν την συγκεκριμένη ανάγκη.

Τα κορεατικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι τα δύο βασικά μοντέλα (4G LTE) Galaxy Note 10 θα διαθέτουν οθόνες 6,28 και 6,75 ιντσών, χωρίς ωστόσο να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά σε ονομασίες. Επιπλέον, γίνεται λόγος για τριπλές και τετραπλές κύριες κάμερες, αλλά καμία αναφορά στην χωρητικότητα της μπαταρίας.

Το τρίτο μοντέλο Galaxy Note 10 θα υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυα 5G ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε επίπεδο κάμερας και οθόνης τα χαρακτηριστικά δεν θα διαφέρουν από τις παραπάνω βασικές εκδόσεις. Επίσης, δεν ξεκαθαρίζεται εάν 5G μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις 6,28 και 6,75 ίντσες ή μόνο στην μία από τις δύο διαστάσεις. Σε κάθε περίπτωση τα 5G μοντέλα, όσα είναι αυτά, θα κυκλοφορήσουν προφανώς αποκλειστικά στις αγορές που διαθέτουν ανάλογα δίκτυα.

Η νέα σειρά Galaxy Note 10 της Samsung είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στις 8 Αυγούστου, με τα πρώτα τηλέφωνα να είναι διαθέσιμα από τα τέλη Αυγούστου και έπειτα. Σε επίπεδο τιμών, εκτιμάται ότι το κόστος για το φθηνότερο μοντέλο δεν θα πέσει κάτω από τα 1.000 δολάρια, ενώ το ακριβότερο μοντέλο ίσως ξεπερνά τα 1.250 δολάρια. Για τις 5G εκδόσεις τα κορεατικά μέσα εκτιμούν ότι θα είναι ακριβά, χωρίς όμως να τολμούν να προβούν σε εκτιμήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.