Η συγκινητική ιστορία της Ορθοδοξίας Σκούρα

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μία συγκινητική ιστορία: Αυτήν της Ορθοδοξίας Σκούρα, μίας από τους 10 νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone.

Η Ορθοδοξία υπήρξε στο παρελθόν άστεγη. Μέσω της οργάνωσης Equal Society, βρήκε την υποστήριξη που χρειαζόταν για να ξαναχτίσει τη ζωή της και πλέον συνεισφέρει με την εργασία της στον οργανισμό ως υπεύθυνη για την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας zhteitai.gr.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα που διευκολύνει την πρόσβαση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας με αγγελίες, ενώ παράλληλα προωθεί θέματα εκπαίδευσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ήδη, η πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 1.200 δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις.

Η Ορθοδοξία εργάζεται ως τεχνικός εφαρμογών Πληροφορικής & Web Designer στην Equal Society, έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που υποστηρίζει τους άνεργους, τα άτομα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους να αποκτήσουν ίση πρόσβαση και ευκαιρίες μέσω πρωτοβουλιών εκπαίδευσης, απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης.

Την γνωρίσαμε ως μία από τους 10 νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέους 18-35 ετών να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό τους.

Περισσότερα για την Ορθοδοξία Σκούρα και το έργο που έχει αναλάβει να υλοποιήσει, στο βίντεο του Ιδρύματος Vodafone

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.