Instagram: Το νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η Meta

Η Meta έχει λανσάρει ένα ακόμη χαρακτηριστικό για το Instagram που θα φανεί χρήσιμο σε αυτούς που κάνουν τακτικά lives στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, η εταιρία θέλησε να φέρει τώρα στην εφαρμογή μία ακόμη δυνατότητα για εσάς και τους «στενούς» φίλους σας.

Από εδώ και στο εξής, όταν θέλετε να κάνετε ζωντανή μετάδοση από τον λογαριασμό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό το live να το βλέπουν μόνο όσοι έχετε στους στενούς σας φίλους. Έτσι, δε θα βγαίνει στην επιφάνεια όλων όταν μεταδίδετε ζωντανά. Παράλληλα με αυτό, θα υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης έως και τριών άλλων ατόμων να συμμετάσχουν στο live σας.

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό κυκλοφορεί σε ορισμένους χρήστες και θα διατίθεται ανά κύματα, οπότε αν δεν το βλέπετε από σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει και στο δικό σας προφίλ μελλοντικά.

Όπως όλα δείχνουν, η Meta θέλει εδώ και καιρό να φέρει περισσότερες επιλογές σε εκείνους που δε θέλουν να ανεβάζουν τα πάντα «δημόσια» και να τα παρακολουθούν όλοι, μιας οι χρήστες θέλουν πολλές φορές να αλληλοεπιδρούν μόνο με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.