Κάθε ανάγκη φέτος το καλοκαίρι καλύπτεται μέσα από το οικοσύστημα της Huawei

Φέτος το καλοκαίρι δεν υπάρχει κατηγορία ηλεκτρονικού εξοπλισμού που δεν θα καλυφθεί από το οικοσύστημα προϊόντων που προσφέρει η Huawei.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν μιλάμε για μια εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση σαν παγκόσμιος πάροχος υποδομών αλλά και έξυπνων συσκευών κάθε κατηγορίας. Με λύσεις σε τέσσερις βασικούς τομείς –δίκτυα τηλεπικοινωνιών, τεχνολογία πληροφοριών, έξυπνες συσκευές και υπηρεσίες cloud– η Huawei έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πλήρες οικοσύστημα προϊόντων που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη, απαίτηση ή επιθυμία.

Αυτή την περίοδο, και σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές προτάσεις προσφορών του δικτύου συνεργατών της Huawei, αυτό το οικοσύστημα που προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα μετατρέπεται σε έναν και μοναδικό προορισμό όπου μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη λύση χωρίς να χρειαστεί να ψάχνουμε δεξιά και αριστερά.

Καταρχήν έχουμε όφελος από την κορυφαία ποιότητα των συσκευών, την πλήρη συνδεσιμότητα και την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία από το οικοσύστημα προϊόντων της Huawei. Παράλληλα, υπάρχει και το οικονομικό όφελος με τα καλοκαιρινά πακέτα προσφορών να περιλαμβάνουν δώρο τον ΦΠΑ στις νέες συσκευές Huawei AG smartphones (δηλαδή στα P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P), προνόμια άνω των 300 ευρώ στις νέες συσκευές AG μέσω του Huawei AppGallery και μέσα από προσφορές σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza.

Επιπλέον, μέσω του εκπτωτικού Huawei Summer Service παρέχεται έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή/ και πλακέτας, έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης), κάθε Παρασκευή ένα δώρο-έκπληξη και φυσικά εξαιρετικά προσιτές τιμές σε μεγάλη γκάμα Huawei προϊόντων.

Ας δούμε όμως τι περιλαμβάνει το οικοσύστημα προϊόντων της Huawei. Καταρχήν, η εταιρεία θεωρείται πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών σε συσκευές smartphone αλλά και στην ενσωμάτωση καινοτομιών σε προϊόντα τεχνολογίας γενικότερα.

Ξεκινώντας από τον χώρο των smartphones αξίζει να πούμε ότι τα βραβευμένα με DxOMark και TIPA καλύτερα Photo Smartphones του 2020 ανήκουν στην οικογένεια της Huawei και φυσικά δεν είναι άλλα από την κορυφαία σειρά Huawei P40. Ποιος δεν θα ήθελε την περίοδο των καλοκαιρινών του διακοπών να είναι «εξοπλισμένος» με την ικανότερο σύστημα κάμερας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε κινητό τηλέφωνο.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το κορυφαίο P40 Pro της σειράς P40 ενσωματώνει κύριο αισθητήρα κάμερας στα 50 Megapixel και Ultra Vision Sensor 1/1.28 ιντσών που σε συνδυασμό με το χρωματικό φίλτρο RYYB, προσφέρει άπλετο φως, εξαιρετικά δυναμική εμβέλεια και χαμηλό «θόρυβο» στις φωτογραφικές λήψεις. Σε αυτά προσθέστε τον περισκοπικό τηλεφακό SuperZoom που ενσωματώνει πολλούς φακούς σε ένα μικρό σώμα και δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά είτε βρίσκονται ακριβώς μπροστά σου, είτε κάπου αρκετά μακριά σου ακόμα και εκτός του οπτικού πεδίου. Ψάχνετε ακόμα ένα τηλέφωνο που θα έχει «καλή» κάμερα για να σας συντροφέψει στις διακοπές; Αφού στην Huawei μπορείτε να βρείτε όχι τις καλύτερες λύσεις της αγοράς, αλλά τις τέλειες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Επιπρόσθετα, το Huawei AppGallery θεωρείται σήμερα ένα από τα τρία κορυφαία App Stores παγκοσμίως και γίνεται καθημερινά καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο. Πρόκειται για την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Το AppGallery διαθέτει ένα μηχανισμό ανίχνευσης τεσσάρων επιπέδων (έλεγχος απορρήτου, έλεγχος ευπάθειας ασφαλείας, ανίχνευση κακόβουλης συμπεριφοράς και χειροκίνητος έλεγχος ασφαλείας πραγματικού ονόματος) για να εξασφαλίσει ότι οι εφαρμογές που εμφανίζονται στην πλατφόρμα είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση. Άρα, έχετε ότι χρειάζεστε σε επάρκεια και με απόλυτη ασφάλεια.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο η Huawei λάνσαρε για πρώτη φορά στην Ελλάδα φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι έγιναν αμέσως best sellers χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και απόδοσή τους, στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Τα tablets της εταιρείας αποτελούν εδώ και καιρό best sellers στην ελληνική αγορά και περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών.

Τα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Huawei έρχονται με μεταλλικό αμμοβολημένο σώμα σε Mystic Silver και Space Gray αποχρώσεις, ενώ με πάχος μόλις 14.6 χιλιοστά και βάρος 1.33 κιλά, αυξάνεται κατακόρυφα η φορητότητα και η παραγωγικότητα. Επιπλέον, με το ελάχιστο πλαίσιο σε όλες τις πλευρές η 3:2 οθόνη Ultra FullView του MateBook X Pro, κορυφαίου μοντέλου της σειράς, πετυχαίνει το εντυπωσιακό 91% στην αναλογία της ως προς το σώμα. Με αυτά τα στοιχεία διαθέσιμα και σε συνδυασμό με την αυξημένη διάρκεια μπαταρίας και την γρήγορη φόρτιση τα MateBook θα αποτελέσουν αναπόσπαστο σύντροφό σας κατά τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Εδώ θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο MatePad Pro της Huawei το οποίο κατάφερε να πραγματοποιήσει μία τεχνολογική επανάσταση καταργώντας τα όρια ανάμεσα στις κατηγορίες των tablets και των φορητών υπολογιστών προσφέροντας απόλυτη φορητότητα και συνδεσιμότητα και αποτελώντας ένα πραγματικό πολυεργαλείο για τον επαγγελματία, τον «εθισμένο» με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για όλη την οικογένεια και οπωσδήποτε για τους ανθρώπους που είναι πολυάσχολοι και συνεχώς σε κίνηση.

Το MatePad Pro με βάρος μόλις 460 γραμμάρια και πάχος σχεδόν σαν ένα φύλλο χαρτί το MatePad Pro θα μπει εύκολα στο σακίδιό σας και θα σας ακολουθήσει οπουδήποτε και αν πάτε στις διακοπές σας. Στο εσωτερικό του εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Kirin 990 που προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το Huawei Share, την λειτουργία που «συγχωνεύει» tablet και smartphone σε μία συσκευή, προβάλλοντας την οθόνη του κινητού στην μεγαλύτερη οθόνη του tablet και μεταφέροντας αρχεία μεταξύ των 2 συσκευών.

Επιπρόσθετα, υπάρχει η νέα προσθήκη στην γκάμα των tablets της Huawei, το MatePad T8, που αποτελεί από τη μεριά του, μία πρόταση για όλες τις χρήσεις και για όλες τις ηλικίες, με οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά. Πρόκειται για μία ταμπλέτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάβασμα, gaming, ταινίες, δραστηριοποίηση στα social media, ενώ προσφέρει αναλογία συσκευής-οθόνης 80%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του MatePad T8 είναι η αυτονομία του, καθώς η μπαταρία του μπορεί να προσφέρει έως και 12 ώρες συνεχούς video playback.

Συνεχίζοντας την περιήγησή μας στο οικοσύστημα της Huawei συναντάμε τα ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3 και FreeBuds 3i τα οποία διαθέτουν το καλύτερο σύστημα ακύρωσης θορύβων από τον περιβάλλοντα χώρο (Active Noise Cancellation) και φορτίζουν αυτόματα όταν βρίσκονται μέσα στη θήκη τους.

Και επειδή το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τους ισχυρούς ανέμους η σειρά FreeBuds ενσωματώνει τον Αεροδυναμικό Σχεδιασμό Μικροφώνου ο οποίος μπορεί να «καταστείλει» τον εξωτερικό άνεμο ώστε να μειώσει αποτελεσματικά τον θόρυβο. Παράλληλα, ο Bone Sensor καταφέρνει να εντοπίσει με ιδανικό τρόπο την φωνή μέσω των κραδασμών των οστών, να την ενισχύσει ανάλογα, και να την μεταφέρει καθαρή κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης. Τέλος, ο σχεδιασμός Dolphin Bionic είναι αυτός που προσφέρει άνετη και σταθερή εφαρμογή του ακουστικού ενώ συγχρόνως παρέχει εστιασμένο ήχο στα αφτιά. Φέτος το καλοκαίρι μιλήστε άφοβα, τα μελτέμια δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα!

Τέλος, τα έξυπνα ρολόγια (smartwatches) και bands της Huawei αποτελούν ήδη τις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών –και όχι μόνο- με πάνω από 100 προγράμματα γυμναστικής και δραστηριότητας, μέτρηση καρδιακού παλμού, μέτρηση ποσότητας οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση άγχους και πολλές άλλες λειτουργίες, με εξαιρετικό design και πάνω από όλα με διάρκεια μπαταρίας 2 εβδομάδες. Προφανώς πρόκειται για το απόλυτο καλοκαιρινό gadget: το φοράς, φεύγεις για διακοπές και το ξαναφορτίζεις όταν επιστρέψεις!

Με όλα τα παραπάνω να απαρτίζουν το οικοσύστημα της Huawei καθίσταται σαφές ένα πράγμα: φέτος το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ψάξεις πουθενά γιατί η Huawei τα έχει όλα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.