Music Key: Συνδρομητική υπηρεσία από το YouTube

Μια συνδρομητική υπηρεσία η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν streaming μουσικά βίντεο χωρίς διαφημίσεις και να τα κατεβάσουν για offline χρήση ξεκινά το YouTube.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η συνδρομή παρέχει επίσης πρόσβαση στο Google Play All Access, την υπάρχουσα υπηρεσία κατεβάσματος τραγουδιών της εταιρείας. Το Music Key αναμένεται να αποτελέσει ανταγωνιστή των Spotify, Beats Music και άλλων αντίστοιχων μουσικών διαδικτυακών υπηρεσιών.
Το λανσάρισμα της υπηρεσίας καθυστέρησε λόγω διαμάχης με ανεξάρτητα labels, ωστόσο η Google υποστηρίζει ότι έχει υπογράψει συμφωνίες με εκατοντάδες «indies» από όλο τον κόσμο.
Οι συσκευές Android θα είναι οι πρώτες που θα μπορούν να «σώζουν» clips και θα ακολουθήσουν οι συσκευές της Apple- ωστόσο δεν αναμένεται ακόμα αντίστοιχη επέκταση στα PC. Σημειώνεται ότι οι φορητές συσκευές θα είναι επίσης σε θέση να παίζουν μουσική στο background, ακόμα και όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί άλλα προγράμματα. Επίσης, το Music Key προσφέρει downloads καταγραφών συναυλιών, remix, σπάνια ακυκλοφόρητα κομμάτια κ.α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.