Ο διάδοχος του Apple iPhone XS ίσως έρθει με μεγαλύτερη οθόνη

Αν και απέχουμε αρκετούς μήνες από την επίσημη παρουσίαση των νέων συσκευών της Apple οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν ότι τα μοντέλα θα είναι τρία και χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις με τα αντίστοιχα του 2018.

Δηλαδή, κοινός τόπος για τους αναλυτές είναι ότι θα παρουσιαστούν τρεις συσκευές που θα αποτελέσουν τους διαδόχους των iPhone XS, XS Max και XR. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα βασικά χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια με βελτιώσεις μόνο σε επιμέρους τομείς. Αυτά μέχρι το δημοσίευμα της ιαπωνικής ιστοσελίδας Macotakara.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές από τον χώρο των υπό-κατασκευαστών της Apple, το επόμενης γενιάς iPhone XS θα έχει σαφώς μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, μεταπηδώντας από τις 5,8 στις 6,1 ίντσες, και έχοντας πλέον το ίδιο μέγεθος με το iPhone XR. Στο σημείο αυτό βέβαια αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το φετινό XR διαθέτει οθόνη LCD και όχι OLED, σε αντίθεση με τα iPhone XS και iPhone XS Max.

Αντίστοιχα, η επόμενη γενιά του iPhone XS Max, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα διατηρήσει την ίδια διαγώνιο οθόνης με τον προκάτοχό του δηλαδή θα παραμείνει στις 6,5 ίντσες. Τα δύο επόμενης γενιάς μοντέλα XS θα διαθέτουν νέα κύρια κάμερα αποτελούμενη από τρεις φακούς, ενώ θα είναι και σημαντικά λεπτότερα από τα περυσινά μοντέλα, το νέο iPhone XS θα είναι λεπτότερο κατά 0,15 χιλιοστά ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο των 6,5 ιντσών θα είναι κατά 0,4 χιλιοστά από το περυσινό iPhone XS Max.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης USB-C αντί της «παραδοσιακής» Lightning της Apple, ενώ θα υποστηρίζεται και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ένα στοιχείο που θα επιτρέπει στα επόμενα iPhone να φορτίζουν ασύρματα τα τελευταία AirPods που ανακοίνωσε η εταιρεία, μέσω της Wireless Charging Case, όπως επίσης και κάθε άλλη συσκευή συμβατή με το πρότυπο Qi.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.