Πώς να δοκιμάσετε τώρα το νέο Outlook της Microsoft

Η Microsoft αποκάλυψε τη νέα μορφή του Outlook.com χθες, το οποίο περιλαμβάνει νέο interface για αναζήτηση, ανάμεσα σε άλλα. Το νέο Outlook θα γίνει διαθέσιμο σιγά σιγά σε όλο τον κόσμο, ενώ μερικοί χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια ρύθμιση ονομάζεται “try the beta” (δοκιμάστε την beta). Αν δεν έχει εμφανιστεί αυτή η επιλογή στο δικό σας λογαριασμό, μπορείτε με τα παρακάτω βήματα να δοκιμάσετε κι εσείς τη νέα έκδοση.

Φορτώστε το Outlook.com κανονικά στον browser σας και μπείτε στον λογαριασμό σας με τα στοιχεία σας
Αφού φορτώσει, μπορείτε να αλλάξετε στη διεύθυνση το κομμάτι “/owa” με το “/mail/”.

Πλέον θα βλέπετε την επιλογή για την δοκιμή της δοκιμαστικής έκδοσης. Αν θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση, μπορείτε απλά να αλλάξετε τη ρύθμιση. Αν την αλλάξετε, δεν θα μπορείτε να ξαναμπείτε στη δοκιμαστική έκδοση όμως, καθώς λειτουργεί για μόνο μία φορά.

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το “conversation view”, μια ανανεωμένη και πολύ ταχύτερη “αναζήτηση”, υποστήριξη για GIF και emoji, αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε tag εστιατόρια στις συζητήσεις σας. Το νέο interface φαίνεται πολύ πιο καθαρό από την ήδη υπάρχουσα έκδοση και ταιριάζει εμφανισιακά με το Outlook client για Windows 10. Η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη σε όλους εντός του έτους, αφού ολοκληρωθούν οι δοκιμές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.