Πρόσβαση στο αυτοκίνητο από απόσταση με… smartphone

Tην πρώτη ζωντανή δοκιμή της δυνατότητας κοινής χρήσης (sharing) εντός οχήματος, πραγματοποίησε στη Σαγκάη διεθνής εταιρία αυτοκινήτων Lynk & Co, με τα ψηφιακά κλειδιά να δημιουργούν νέα μοντέλα ιδιοκτησίας και συνεργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την τεχνολογία cloud της Ericsson, η Lynk & Co υλοποιεί την κύρια υπόσχεση που συνδέεται με το εμπορικό της σήμα, καθιστώντας δυνατή την παροχή νέων υπηρεσιών μέσω συνδεσιμότητας

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνες, τα περισσότερα αυτοκίνητα παραμένουν εκτός χρήσης για περισσότερο από το 90% του χρόνου.

Το ψηφιακό κλειδί της Ericsson και η πλατφόρμα κοινής χρήσης αυτοκινήτων της Lynk & Co παρέχουν πρόσβαση σε αυτοκίνητο μέσω συσκευής τύπου smartphone, η οποία επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να δώσει σε τρίτον πρόσβαση στο αυτοκίνητό του από απόσταση.

Μέσω της εφαρμογής LYNK & CO, ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου μπορεί να ελέγχει, να παρακολουθεί και να μοιράζεται το όχημά του από το smartphone του ή απευθείας από το αυτοκίνητό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.