Ρομπότ θα απαντά για εσάς στα γραπτά μηνύματα

Έχετε κουραστεί να γράφετε μηνύματα σε apps, chats και… ταπεινά SMS; Νιώθετε το δείκτη και τον αντίχειρα έτοιμους να ξεκολλήσουν από το χέρι; Υπάρχει λύση, με την τέχνη της συζήτησης να περνά στο επόμενο επίπεδο.

Η Google -για την ακρίβεια το Area 120, τμήμα που δουλεύει επί πειραματικών προϊόντων, τα οποία μπορεί να δοκιμάσει ο κόσμος- ασχολείται με σύστημα που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και θα στέλνει απαντήσεις σε όποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας. Το σύστημα (που θα είναι app) λέγεται “Reply” και θα έχει εφαρμογή σε Hangouts, Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Android Messsages, Skype, Twitter και Slack.

Τα τεστ γίνονται αυτήν την περίοδο, με τη συμμετοχή εθελοντών, με τους οποίους επικοινώνησε η Area 120 και δέχθηκαν να βάλουν το “Reply” στο κινητό τους. Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, έπειτα από κάθε μήνυμα που θα λαμβάνετε θα εμφανίζονται από κάτω τρεις πιθανές απαντήσεις -βάσει όσων δίνετε καθημερινά, σε chats. Εσείς δεν θα έχετε παρά να επιλέξετε αυτήν της αρεσκείας σας και… τέλος. Το “Reply” θα λαμβάνει υπ’ όψιν του το πού βρίσκεστε, τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιο σας και άλλες πληροφορίες που εσείς (ή τα smart phones σας) δίνουν.

Κατά συνέπεια, αν σας ρωτήσουν “σε πόση ώρα θα είσαι σπίτι;”, θα συνοπολογίζονται τα δεδομένα και θα παρέχεται η σωστή απάντηση. Επίσης, το ” Reply” θα ενημερώνει για το πότε είστε διακοπές, πότε δεν θέλετε να σας ενοχλούν (όταν βάζετε το κινητό στο αθόρυβο) και πότε δεν μπορείτε να τσατάρετε. Θα σας ενημερώνει και για τα σημαντικότερα μηνύματα που δέχεστε -χωρίς να το γνωρίζει ο αποστολέας.

Πηγή: http://news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.