Τα νέα iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone XR έρχονται στη Vodafone

Τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone Xs και iPhone Xs Max, τα πιο εξελιγμένα iPhone που σχεδιάστηκαν μέχρι σήμερα, καθώς και το Apple Watch Series 4, θα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο των καταστημάτων της Vodafone & το vodafone.gr από 28/9. Τον νέο iPhone XR, εξοπλισμένο με τις hi-end τεχνολογίες της Apple, θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, στις 26 Οκτωβρίου.

Έως τότε, όλοι όσοι ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν μπορούν τα προ-παραγγείλουν μέσα από την ιστοσελίδα της Vodafone στο www.vodafone.gr από την Παρασκευή 21/9 και για το iPhone XR από τις 19 Οκτωβρίου.

Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και space gray στα 64GB, 256GB και 512GB. Το iPhone XR θα είναι διαθέσιμο σε 6 χρώματα: μαύρο, λευκό, κίτρινο, μπλε, κοραλί και κόκκινο στα 64GB, 128GB και 256GB. Και τα 3 νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR, εξελιγμένα ηχεία για στέρεο ήχο και Augmented Reality (AR). Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό.

Όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν στα καταστήματα Vodafone από τη δυνατότητα των 48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλη την αυθεντική σειρά αξεσουάρ Apple για τα νέα iPhone, για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Από θήκες διαφόρων υλικών & τύπου έως τα μοναδικά Air pods για εκπληκτική εμπειρία ήχου, καθώς και τον ασύρματο φορτιστή για εύκολη φόρτιση της συσκευής.

H ομάδα Ready βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες Vodafone, αλλά και σε όλους τους καταναλωτές και ψηφιακά μέσω της υπηρεσίας Virtual Support, η οποία διατίθεται δωρεάν από την ομάδα Ready 24 ώρες το 24ωρο, με μία απλή κλήση στο 13830. Μέσα από το Virtual Shop του Vodafone.gr και με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων, oι ειδικοί της Ομάδας Ready μπορούν να παράσχουν από απόσταση συμβουλές στους καταναλωτές για οτιδήποτε χρειαστούν σχετικά με την τεχνολογία, αλλά και να τους βοηθήσουν να βρουν αυτό που ψάχνουν και να ολοκληρώσουν την αγορά τους, σαν να βρίσκονται σε ένα κατάστημα Vodafone.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone επισκεφτείτε το https://www.vodafone.gr/eshop/iphone-xs/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.