Τη Ρούλα Πισπιρίγκου ψάξαμε περισσότερο στη Google το 2022

Οι αναζητήσεις για το έτος 2022, στην Google τόσο στη χώρα μας όσο και παγκόσμια, αποκάλυψαν τα πρόσωπα, τα πράγματα, όσα αναζητήσαμε – κοινώς γκουγκλάραμε φέτος πιο πολύ.

Στις προσωπικότητες που έφυγαν φέτος από τη ζωή, εννοείται πως και στη χώρα μας και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκόσμια, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε τις περισσότερες αναζητήσεις.

Τζόνι Ντεπ και Ρούλα Πισπιρίγκου

Παγκόσμιο το πρόσωπο που αναζήτησε ο πλανήτης, είναι ο Johnny Depp, που με την πολύκροτη δίκη αλλά και την δικαίωσή του κόντρα στην Amber Heard, κατάφερε να γνωρίσει τη δόξα που δεν γνώρισε τα τελευταία χρόνια αλλά και να καθαρίσει το όνομά του, το οποίο είχε σπιλώσει η πρώην σύζυγός του με τις κατηγορίες περί κακοποίησης. Βέβαια, η Amber σκοπεύει να σύρει τον Johnny σε νέα δίκη προχωρώντας σε έφεση της πρώτης απόφασης.

Depp-Heard-Trial-Interview

Στη χώρα μας, το δράμα με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η μητέρα των άτυχων παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, οι κατηγορίες εις βάρος της, το δικαστικό δράμα που συνεχίζεται και όσα πάγωσαν το Πανελλήνιο, έκαναν τη Ρούλα Πισπιρίγκου πρώτο trend στη Google.

ÓÔÏÍ ÁÍÁÊÑÉÔÇ Ç ÄÇÌÇÔÑÁ ÐÉÓÐÉÑÉÃÊÏÕ, ÁÄÅËÖÇ ÔÇÓ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÌÅÍÇÓ ÐÁÉÄÏÊÔÏÍÏÕ ÑÏÕËÁÓ ÐÉÓÐÉÑÉÃÊÏÕ

Οι κορυφαίες αναζητήσεις στην Ελλάδα για το 2022

prosopa2.JPG

Δεύτερος στις αναζητήσεις στην Ελλάδα είναι ο ο Μάκης Κατμερτζόγλου ο οποίος έχει κατηγορηθεί από την Ιωάννα Τούνη πως ήταν εκείνος που διέρρευσε το βίντεο με την ερωτική τους συνεύρεση ενώ την τριάδα κλείνει ο Μαρίκιος Μαυρικίου. Στις κορυφαίες αναζητήσεις προσώπων για φέτος είναι και η Σοφία Χατζηπαντελή που γνωρίσαμε από το GNTM (δεν έφτασε βέβαια τη δόξα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που για το 2018 υπήρξε το κορυφαίο πρόσωπο στις αναζητήσεις στη Google για την Ελλάδα).

iliana_papageorgiou_aderfi_anipsia-(1).jpg

Παγκόσμια, στα πρόσωπα που αναζητήθηκαν πιο πολύ, πέραν του Johnny Depp, βρίσκουμε τον Will Smith και τον Chris Rock χάρη στο χαστούκι εκείνο που σημάδεψε τα Oscars 2022, καθώς και τον Vladimir Putin

prosopa.JPG

Όσον αφορά τους θανάτους, πέραν της Ελισάβετ, η αγαπημένη Betty White λύπησε τους fans της αλλά και η απώλεια της Anne Heche

thanatoi.JPG

Μόλις χθες άλλωστε ήρθαν στο φως τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Heche. Η ηθοποιός δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή της, σύμφωνα με μια αναφορά από τον ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες, την οποία έχει στη διάθεσή του το PEOPLE Aμερικής.

Οι εξετάσεις έδειξαν, ωστόσο, ότι η Heche είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και κάνναβης στο παρελθόν.

 

 

 

Πηγή: https://www.queen.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.