Τιμ Κουκ: «Η Apple δεν θα υπήρχε χωρίς την μετανάστευση»

Στους εργαζόμενους στην Apple απευθύνθηκε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Apple, με επιστολή του για το διάταγμα Τραμπ. «Η Apple δεν θα υπήρχε χωρίς τη μετανάστευση, πόσο μάλλον να αναπτυχθεί και να καινοτομεί», γράφει ο Κουκ, δηλώνοντας ενάντια στην πολιτική αυτή.

Στο memo, που δημοσιεύεται από το BuzzFeed, ο Κουκ ενημερώνει τους υπαλλήλους της εταιρείας ότι έχει συναντηθεί με αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και έχει εναντιωθεί στο διάταγμα Τραμπ και έχει φτάσει στον Λευκό Οίκο για να εξηγήσει τις αρνητικές συνέπειες του διατάγματος αυτού. Η Apple είναι «ανοικτή», δηλώνει ο επικεφαλής του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Η επιστολή Κουκ, καταλήγει με τα λόγια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, σύμφωνα με τον οποίο «Μπορεί όλοι να έχουμε έρθει με διαφορετικά καράβια, βρισκόμαστε όμως στην ίδια βάρκα τώρα».

Με το διάταγμα του Τραμπ απαγορεύτηκε η είσοδος των προσφύγων στις ΗΠΑ για διάστημα 120 ημερών, των προσφύγων που προέρχονται από τη Συρία για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα και των πολιτών του Ιράν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης για 90 ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.