Το CU OPEN ROOM@ΡΟΜΑΝΤΣΟ δίνει την ευκαιρία στους νέους Designers να ξεχωρίσουν

 

 

Το Vodafone CU, πιο OPEN από ποτέ,  καλεί τους  νέους δημιουργούς να σχεδιάσουν το πακέτο σύνδεσης CU, μέσω της πλατφόρμας του OPENROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ και του διαγωνισμού “Design our new CU sim Packaging”.

 

Οι νικητές θα είναι δύο, με τον πρώτο να κερδίζει την αποτύπωση του σχεδίου του με το όνομά του στη νέα CU Sim συσκευασία, χρηματικό έπαθλο, Unlimited DATA & λεπτά ομιλίας για έναν ολόκληρο χρόνο και μαζί με τον δεύτερο νικητή, μια δίμηνη πρακτική στην Youth ομάδα του CU. Η κατάθεση των συμμετοχών   θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα  20 Δεκεμβρίου 2021.

 

Το “Design our new CU sim Packaging” αποτελεί το 2ο OPEN Call από την πλατφόρμα OPENROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ, μέσα από την οποία το CU και το ΡΟΜΑΝΤΣΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων και τη στήριξη που χρειάζονται οι  νέοι σήμερα για να πραγματοποιήσουν τα δημιουργικά τους όνειρα.

 

Ταυτόχρονα, προσφέρει σημαντικά έπαθλα, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να τους εξοπλίσει και σε επίπεδο κάλυψης αναγκών για επικοινωνία αλλά και μακροπρόθεσμα με εργαλεία και εμπειρίες που θα αποτελέσουν θεμέλια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό ΕΔΩ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.