Το Viber ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία Viber Local Number

Το Viber ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της συνδρομητικής υπηρεσίας Viber Local Number (Τοπικός αριθμός Viber).

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό, οπότε οποιοσδήποτε εκτός της πλατφόρμας Viber μπορεί να καλέσει ή να στείλει μηνύματα SMS σε αυτόν τον αριθμό με τοπικές χρεώσεις, χωρίς χρεώσεις περιαγωγής για τον παραλήπτη, όπου και αν βρίσκεται.

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες χώρες μπορούν να δίνουν στους πελάτες τους έναν τοπικό αριθμό επικοινωνίας της επιχείρησης και να επικοινωνούν ελεύθερα μαζί τους, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Οι ταξιδιώτες μπορούν πραγματικά να “ζουν σαν ντόπιοι” χρησιμοποιώντας έναν τοπικό αριθμό της χώρας που βρίσκονται για κρατήσεις σε εστιατόρια, τουριστικές περιηγήσεις ή για άλλες ταξιδιωτικές ανάγκες. Μπορούν επίσης να δίνουν τον τοπικό αριθμό τηλεφώνου στις επαφές τους για να επικοινωνούν μαζί τους εύκολα και χωρίς κόστος ενώ είναι μακριά.

H υπηρεσία Viber Local Number – Τοπικός Αριθμός Viber – είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, και προσφέρει αρχικά τη δυνατότητα κατοχής τοπικών τηλεφωνικών αριθμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά, ενώ περισσότερες χώρες αναμένεται να προστεθούν στο εγγύς μέλλον. Μέσω ενός τοπικού αριθμού Viber, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν απεριόριστες εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα SMS.

Για να εγκαινιάσει αυτή τη νέα υπηρεσία, το Viber προσφέρει στους πρώτους 10.000 νέους συνδρομητές την προνομιακή τιμή των 1,99 δολάρια/ μήνα εφ’ όρου ζωής. Η κανονική συνδρομή της υπηρεσίας θα τεθεί σε ισχύ, αφού ολοκληρωθούν οι συνδρομές με τιμή λανσαρίσματος και θα ανέρχεται σε 4,99 δολάρια/ μήνα. Η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί κάθε μήνα χωρίς κόστος.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον τοπικό τους αριθμό Viber πηγαίνοντας στο μενού “Περισσότερα” της εφαρμογής.

“Ο νέα υπηρεσία Viber Local Number είναι ένα ακόμα εργαλείο στη διάθεση των χρηστών μας και καθιστά το Viber την πιο ισχυρή εφαρμογή επικοινωνίας”, λέει ο CEO της Viber, Djamel Agaoua. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους ανθρώπους νέους τρόπους να παραμένουν συνδεδεμένοι με τις επαφές που είναι σημαντικές για εκείνους. Από τους μετανάστες που χρειάζονται έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό για να επικοινωνούν με τους οικείους τους, μέχρι τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με διεθνή δραστηριότητα που θέλουν άμεση επαφή με τους πελάτες τους στο εξωτερικό, αυτό το νέο χαρακτηριστικό εξασφαλίζει μια τοπική παρουσία ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται”.

Ο τοπικός αριθμός Viber είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή Viber τόσο σε iOS όσο και Android συσκευές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.