Το WhatsApp σύντομα θα σας επιτρέψει να συζητάτε χωρίς καν να ανοίξετε την εφαρμογή

Το WhatsApp διαρκώς εκπλήσσει τους χρήστες του με τις νέες και συχνές ενημερώσεις του. Η εταιρεία ανταλλαγής μηνυμάτων πρόσφατα πρόσθεσε τη δυνατότητα επαναφοράς των διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο.

Ωστόσο μία καινούρια αναφορά από το WaBetaInfo υποδηλώνει ότι η εφαρμογή σχεδιάζει να ενσωματώσει στην πλατφόρμα του ένα ακόμη σπουδαίο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν chat χωρίς να επισκέπτονται την εφαρμογή.

Η αναφορά δηλώνει ότι η WhatsApp έχει καταχωρήσει ένα νέο domain name που φέρει την ονομασία ‘wa.me’. Αυτός ο τομέας είναι βασικά ένα shortlink του api.whatsapp.com και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει γρήγορα μια συνομιλία στο WhatsApp. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη για την έκδοση 2.18.138 του Android.

«Το WhatsApp για Android 2.18.138 λειτουργεί με επιτυχία με το wa.me shortlink, αυτό σημαίνει ότι η συνομιλία μεταξύ των χρηστών θα ανοίξει αυτόματα χωρίς να χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα περιήγησης. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το wa.me και έχετε εγκαταστήσει μια παλιά έκδοση WhatsApp, θα γίνει ανακατεύθυνση από api.whatsapp.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας», σημειώνει η αναφορά του WaBetaInfo.

Πέρα όλων των άλλων, η εφαρμογή συνομιλίας που ανήκει στο Facebook εργάζεται επίσης για να κάνει την πλατφόρμα του ακόμα πιο διασκεδαστική και συναρπαστική που σημαίνει πως θα κρατάει καθηλωμένους τους χρήστες συνεχώς εντός της πλατφόρμας, αφού θα της παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να απλοποιήσουν τη ζωή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.