Ζήτησε συγνώμη ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το Facebook και τα άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πλατφόρμες μηνυμάτων βγήκαν εκτός λειτουργίας για περίπου 7 ώρες και επανήλθαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Για το γεγονός αυτό του παγκόσμιου «μπλακ άουτ», το οποίο εκτός από εκατοντάδες… τρολ αναρτήσεις στο twitter, προκάλεσε και μεγάλη πτώση της μετοχής του Facebook στη Wall Street, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απολογήθηκε με την παρακάτω ανάρτηση:

«Το facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζεστε», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ, με τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις να ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες πριν τη συμπλήρωση της μιας ώρας από το ανέβασμα του ποστ.

Νωρίτερα είχε ζητήσει συγνώμη από τους χρήστες με μήνυμά του στο Twitter, ο CTO της Facebook, Mike Schroepfer, δίνοντας μια πρώτη εξήγηση για το πρόβλημα, για την ταχεία αποκατάσταση του οποίου όπως ανέφερε γίνεται από τους ανθρώπους της εταιρείας το καλύτερο δυνατόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.