Το νέο Mazda CX-60 PHEV με περισσότερους από 300 ίππους, κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου του 2022

Το νέο Mazda CX-60 PHEV θα είναι η νέα ναυαρχίδα στην ευρωπαϊκή γκάμα των SUV

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Mazda CX-60 PHEV, θα πραγματοποιηθεί Στις 8 Μαρτίου του 2022. Πρόκειται για το πρώτο εκ των δύο νέων μοντέλων από την οικογένεια των μεγάλων SUV / Large Product Group* της εταιρείας, το οποίο θα παρουσιαστεί σε όλη την Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Το CX-60 PHEV καταδεικνύει τη δέσμευση της Mazda σε μια προσέγγιση πολλαπλών λύσεων για βιώσιμη κινητικότητα, προσφέροντας τη σωστή λύση, την κατάλληλη στιγμή. Στο μέλλον θα προστεθεί σε αυτή τη σειρά και το CX-80, το οποίο θα διαθέτει καθίσματα τριών σειρών.

Το Mazda CX-60 PHEV θα πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών μοντέλων με σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα τεσσάρων γραμμών 2,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα που βελτιώνει τις επιδόσεις και έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ισχύς που ξεπερνά τους 300 ίππους.

Το πρώτο σύστημα μετάδοσης κίνησης PHEV της Mazda θα προσφέρει ομαλή και ισχυρή επιτάχυνση, δίνοντας στον οδηγό μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οδηγική απόλαυση σε οποιοδήποτε συνθήκη οδήγησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.