Εμμένει στη θέση του για το δημοψήφισμα ο Β. Μεϊμαράκης

Εμμένει ο πρόεδρος της Βουλής στην πολιτική του θέση ότι η συζήτηση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την πώληση της ΔΕΗ πρέπει να γίνει άμεσα και ότι οι ομοειδείς προτάσεις των κομμάτων αθροίζονται.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε νέα συζήτηση που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επανέλαβε ότι το θέμα του δημοψηφίσματος πρέπει να κλείσει άμεσα, ώστε να μην σέρνεται μέχρι τον Οκτώβριο.
Ξεκαθάρισε ότι είναι η προσωπική του θέση, που την εκφράζει και ως Πρόεδρος της Βουλής, καθώς, όπως είπε, θα λειτουργήσει θεσμικά. «Εγώ δεν κάνω τερτίπια. Σαν Βαγγέλης λέω ότι δεν θέλω εκκρεμότητες. Πρέπει να κλείσουν όλες», είπε χαρακτηριστικά.
Η άποψη αυτή, που εκφράστηκε αρχικά χθες από τον κ. Μεϊμαράκη, αιφνιδίασε το Μαξίμου, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν είχε προηγηθεί συνεννόησή του με τον Πρωθυπουργό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής -ακόμη και αυτό το Σαββατοκύριακο- αν οι προτάσεις που καταθέσουν τα κόμματα είναι ομοειδείς και συγκεντρώσουν αθροιστικά 120 υπογραφές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.