Τη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού στόχου ευρύτατης συνεργασίας με εναλλασσόμενη πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετάσχουν, πρότεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, μιλώντας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.
Υπενθύμισε ότι από το 2010 έλεγε ότι «καμιά μονοκομματική κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να βγάλει τη χώρα από την κρίση», προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του τότε Πρωθυπυργού και συνέχισε: «Σήμερα λοιπόν επανέρχομαι στην πρόταση ευρύτατης συνεργασίας για κυβέρνηση ειδικού στόχου, υπό Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμα και με εναλλασσόμενη πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετάσχουν».
«Μια τέτοια κυβέρνηση θα καταστήσει τη χώρα ισχυρότερη στη διαπραγμάτευση για τη διευθέτηση του χρέους. Με απόσβεση; Με πάγωμα; Με επιμήκυνση; Ό,τι είναι το καλύτερο για τη χώρα», πρόσθεσε.
Ακόμη ο κ. Κρεμαστινός πρότεινε «να υπάρξει άμεσα συνταγματική μεταβολή, βάσει της οποίας οι εκλογές θα προκηρύσσονται μόνο όταν η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη».
Κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας θέλει και ο Δ. Κρεμαστινός
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.


































