Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ένα βήμα πριν την έξοδο από τη ΔΗΜΑΡ φαίνεται πως είναι ο βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός.
Άσκησε κριτική στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ πως από τη διακηρυγμένη θέση της να μη συζητά για την κεντροαριστερά παρά μόνο να καλεί κάποιους στο «σαλόνι» της, τώρα μιλά με όλους «αλλά με την προϋπόθεση ότι μετά θα πάμε όλοι μαζί στο ΣΥΡΙΖΑ».
Είπε μάλιστα πως «λυπάται» για τους φίλους του που ανήκουν στην ανανεωτική αριστερά και εγκλωβίζονται σε μια στρατηγική επιστροφής «σε ένα πράγμα που είναι χειρότερο από αυτό από το οποίο φύγαμε».
Ο κ. Ψαριανός, είπε πως στόχος της συγκρότησης της κεντροαριστεράς είναι να γίνει βασικός παίκτης και όχι να πάει να προσχωρήσει μετά ως «τσόντα» σε κάποιους άλλους.
«Πρέπει να συγκροτηθεί για να πρωταγωνιστήσει. Αυτό το σχέδιο με περιλαμβάνει» είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
Η ΔΗΜΑΡ είναι εκείνη που αποχωρεί
Ο βουλευτής του κόμματος, είπε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του, αλλά πως η ΔΗΜΑΡ είναι εκείνη που αποχωρεί. «Τσίτσο το λιμάνι φεύγει», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Ψαριανός ανακοίνωσε πως δεν θα προσέλθει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ λέγοντας μάλιστα πως και άλλες 30 που πήγε «με γράφανε και εμένα και άλλους».
«Δεν συμμετέχω στις κομματικές διαδικασίες είμαι ωσεί παρών», είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
Επιβεβαίωσε ότι θα πάει στο συνέδριο του Ποταμιού, όπως θα πήγαινε και στο συνέδριο της «ροδακινιάς, της φτελιάς ή της φλαμουριάς». Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο για στενότερη σχέση του με το Ποτάμι.
Επιτέθηκε στο Φώτη Κουβέλη, λέγοντας πως περίμενε να αναλάβουν κάποιοι την πολιτική ευθύνη για το ναυάγιο σοβαρά και «όχι να θέσουν σε ψηφοφορία παραίτηση». Αλλιώς, είπε, να αφήσουμε το πλοίο στα βραχάκια και να φύγουμε. «Εκτός αν είναι το ναυάγιο της Ζακύνθου, που είναι μια ωραία εικαστική παρέμβαση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.