Συνέντευξη Κουβέλη το απόγευμα για τη «μικρή ΔΕΗ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα της «μικρής ΔΕΗ» θα παραχωρήσει στις 6 το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Νωρίτερα, στην Αγίου Κωνσταντίνου έγινε κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά την οποία αναμενόταν να εγκριθεί το «ναι» του Φώτη Κουβέλη στην πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συλλογή 121 υπογραφών, που θα οδηγήσει σε συζήτηση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Στην απόφαση του Φώτη Κουβέλη αντιδρούν ορισμένοι από τους 13 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, καθώς πιστεύουν ότι το κόμμα τους μετατρέπεται σε «ουρά» της Κουμουνδούρου.

Σε αυτούς που διαφοροποιούνται είναι ο Σπύρος Λυκούδης και ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δηλώσει ότι δεν θα λαμβάνει μέρος στις εργασίες των κομματικών οργάνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.