«Άλλο ένα έργο … Μπέου!»

Δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει ο πρώην δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης. Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, σχολιάζει ακόμη ένα…έργο Μπέου, όπως το χαρακτηρίζει, αυτό που αφορά στην Αγριά.

Γράφει « Η δημοτική μας αρχή άρχισε να υλοποιεί στην Αγριά έναν ολοκληρωμένο, φιλόδοξο σχεδιασμό, με μεγάλες επεμβάσεις στον τομέα των υποδομών, όπως τα έργα αποχέτευσης και ύδρευσης, οι οποίες αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα και δημιουργούν σημαντικές προοπτικές για τη δυναμικά αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αποτελεσματική συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς, έργο μείζονος σημασίας όχι μόνο για την Αγριά αλλά και για την Αρτέμιδα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου, το οποίο παραλάβαμε ημιτελές και χωρίς καμία χρηματοδότηση.

Επίσης, η ανακατασκευή και αναβάθμιση δύο ισόγειων κτιρίων στις εγκαταστάσεις της πρώην Παιδόπολης Αγριάς, με πιστώσεις από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τη φιλοξενία μιας ακόμη σημαντικής κοινωνικής δομής, της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ).

Χαιρόμαστε ειλικρινά να βλέπουμε τον κ.Μπέο να περιοδεύει επί δύο μέρες στα έργα αυτά και να φωτογραφίζεται…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.