Δεν είναι πρέπον κυρία μου

Μια πολιτικός η οποία εξελέγη Βουλευτής και εκπροσώπησε το νομό Μαγνησίας στην κυβέρνηση δεν μπορεί να δημοσιοποιεί από τηλεοράσεως, ιδιωτικές συζητήσεις που έγιναν μεταξύ μας επί χρόνια, ούτε θα πρέπει γεγονότα τα οποία έγιναν σε άλλες περιόδους λόγω ασθενούς μνήμης να τα μεταθέτει στο σήμερα. Είναι ηθικό αυτό;

Αν έπραττα και εγώ το ίδιο ατόπημα στο οποίο υπέπεσε η ίδια, δηλαδή να δημοσιοποιώ τις ιδιωτικές συνομιλίες μου με πολιτικά πρόσωπα, τότε η κ. Ζέττα Μακρή θα αναγκαζόταν να ανακαλέσει στη μνήμη της πολλά δυσάρεστα γι’ αυτήν γεγονότα από την προσωπική και πολιτική της διαδρομή.

Την «ευχαριστώ» για τη λέξη που εκστόμισε εναντίον μου, αλλά δεν την λαμβάνω υπόψιν μου διότι η προσωπική της εκτίμηση μου είναι πλέον αδιάφορη και της επισημαίνω ότι σ’ αυτήν εδώ την πόλη έχουμε μάθει να μιλάμε σεβόμενοι ο ένας την άποψη του άλλου. Τι έπαθε τελικά, χτυπήθηκε από τον ιό του Μπεϊσμού; Και κάτι τελευταίο. Ναι το λέω με ευθύτητα, όσοι σ’ αυτή την πόλη ασκούν πολιτική και βοήθησαν να εκλεγεί Δήμαρχος ο κ. Μπέος και συνεχίζουν να τον υπερασπίζονται εγκλημάτησαν σε βάρος της πόλης. Αυτή είναι η άποψή μου και θα την υπερασπίζομαι. Εγώ κρατώ τις απόψεις μου και εκείνη τις δικές της και ραντεβού το 2019 όταν η πόλη θα απελευθερωθεί από το σάπιο σύστημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.