Δυο καυτές ημερομηνίες και ένας διάλογος

Ο «εξυγιαντής» του ποδοσφαίρου της Ελλάδας, μια ημέρα μετά τον αγώνα πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με τον Ατρόμητο Αθηνών στις 6-2-2011 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό Η (Ηρακλή; Ηλία;) και τρισευτιχισμένος του λέει ότι η ομάδα του πετάει και κέρδισε.
Μάλιστα, σημειώνει ότι κάποιοι τον άφησαν έκπληκτο γιατί πρώτη φορά είδε να τρέχουν έτσι ορισμένοι ποδοσφαιριστές του με τις βιταμίνες που τους έδωσε.
Όταν ο γιατρός τον ρώτησε με ποιον παίζει την Κυριακή, αποκρίνεται ότι παίζει με την ΑΕΛ στη Λάρισα και θέλει μια ισοπαλία για να την υποβιβάσει. Όντως, το παιχνίδι έγινε στις 13-2-2011 και ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-2.
Ο Ολυμπιακός Βόλου εκείνο το διάστημα πέρασε από αντιντόπινγκ, αλλά δεν βρέθηκε τίποτε, αλλά η συνομιλία είναι αποκαλυπτική. Οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν βιταμίνες που είχε προμηθευτεί ο Μπέος από τον γιατρό «Η» και η απόδοσή τους ανέβαινε στα ύψη και αυτό στην αθλητική γλώσσα λέγεται ντοπάρισμα και φυσικά δεν ήταν εκείνο που έδωσαν οι φίλοι του στον Κώστα Βουτσά που ως ποδοσφαιριστής του…Πυραύλου, έβαζε γκολ με το τσουβάλι. Το περίφημο «σούπερ μαντολίνη» ήταν αθώο. Οι βιταμίνες του Μπέου τι ήταν;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.